Skip Navigation Links

Doktor Hüseyin Avni Salğun da Gelişim de..

Özel İskenderun Gelişim Hastanesi kadrosuna katılan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Hüseyin Avni Salğun hasta kabulünü başladı.

Sağlık   A+a-

 
 
Özel İskenderun Gelişim Hastanesi kadrosuna katılan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Hüseyin Avni Salğun hasta kabulünü başladı.
Başarılı bir hekimlik kariyeri olan Doktor Hüseyin Avni Salğun’un, çocuk genetiği üzerine, çocuk alerji immünolojinin bünyesinde bulunan, astım hastalığı, Atopik Dermatit hastalıklar üzerine ve büyüme geriliği, boy kısalığı, erken ve geç puberte gibi konularda oldukça geniş çalışmaları bulunuyor.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Hüseyin Avni Salğun, bir İskenderunlu olarak hemşehrilerine hizmet etmekten mutluluk duyacağını belirterek şöyle konuştu:
“2004 yılında Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesinden bölüm üçüncüsü olarak mezun oldum. Daha sonra Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesine Çocuk Sağlığı ve Hastalıklarını okumak üzere girdim. Orada 2010-2011 yılında mezun olduktan sonra, 1 yıl kadar Dörtyol Devlet Hastanesinde mecbur hizmetimi bitirdim. Şuanda da memleketim olan İskenderun’a hizmet etmek için Özel Gelişim Hastanesiyle antlaştım. Bundan sonra çevremize ve İskenderun halkına faydalı olabilmek için çalışacağız.
Çukurova Tıp Fakültesi bünyesinde, çocuk alerji immunoloji, çocuk endokrin ve metobolizma, yeni doğan kliniği ve yine yeni doğan servisi, çocuk yoğun bakım gibi alt branşlarda oldukça bir buçuk gibi süreçler olmak üzere eğitim aldık. Bu konularda sıkı bir süreçten geçtiğimizi söyleyebiliriz. Bunların dışında özellikle çocuk genetiği üzerine çocuk alerji immünolojinin bünyesinde bulunan, astım hastalığı, Atopik Dermatit hastalıklar üzerine ve büyüme geriliği, boy kısalığı, erken ve geç puberte gibi konularda oldukça geniş çalışmalarım var. “
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet