Skip Navigation Links

Ürgenpaşa Gençlik ve Spor Kulübünden Başkan Savaş’a Ziyaret

Ürgenpaşa Gençlik ve Spor Kulübü HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı Hziyaret etti

Ürgenpaşa Gençlik ve Spor Kulübünden Başkan Savaş’a Ziyaret

Gündem   A+a-

ÜRGENPAŞA GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ’NDEN BAŞKAN SAVAŞ’A ZİYARET
 
Ürgenpaşa Gençlik ve Spor Kulübü Başkanları İbrahim Bozoğlu, Emin Müftü ve kulüp yönetimi, Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı HATMEK’teki çalışma ofisinde ziyaret ederek sezon öncesi yapılan çalışmalarla ilgili bir değerlendirme gerçekleştirdi.
 
Spora sağladığı desteklerle Hatay’ın spor alanında ilerlemesine ve ilimizin başarılarla anılmasına vesile olan Başkan Savaş, kulüp yönetimi ile ilimizdeki spor faaliyetleri hakkında fikir alışverişleri gerçekleştirdi.
 
“HATAY İÇİN SAHADA TER DÖKEN SPORCULARIN MOTİVASYONUNU ARTTIRMAK AMACIYLA ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
 
Önümüzdeki günlerde Hatay’ın spor alanında daha üstün başarılar elde ederek ulusal medyaya konu olacağına inandığını belirten Başkan Savaş, bu noktada Hatay için sahada ter döken sporcuların motivasyonunu arttırmak amacıyla elinden gelen tüm çabayı sarf edeceğini kaydetti.
 
Ürgenpaşa Gençlik ve Spor Kulübü yönetimi olarak Başkan Savaş’ın öncülüğünde Hatay’ın sportif faaliyetlerde başarılarla ilerleyeceğine inandıklarını, yapılan destekleri boşa çıkarmamak için bu anlamda ellerinden gelen çabayı ve çalışmaları yapacaklarını ifade ettiler.
  
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet