Skip Navigation Links

Serinyol’da 3 Adet Sulama Bendi Onarıldı

HBB, Kırsal alanda yaşanan sıkıntılara hızlı çözümler üretmeye devam ediyor.

Serinyol’da 3 Adet Sulama Bendi Onarıldı

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), kırsal mahallelerde tarım ve hayvancılığı geliştirmek, tarımsal sulama altyapılarını güçlendirmek ve vatandaşların sulama kaynaklı sıkıntılar yaşamalarının önüne geçmek amacıyla zarar gören sulama bentleri onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 
 
ANTAKYA SERİNYOL’DA ÜÇ ADET SULAMA BENDİ ONARILDI
 
HBB Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığına bağlı ekipler bu kapsamda, Antakya’ya bağlı Serinyol Mahallesi’nde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından yapılan dere ıslahı çalışmaları esnasında zarar gören üç adet sulama bendini onardı.
 
ÜRETİCİ MAĞDURİYETLERİ İLE ÜRÜN VE GELİR KAYIPLARINI ÖNLEYEN ÇALIŞMADA, 1 KİLOMETRE KANAL İLE 7 ADET YOL GEÇİŞİ YAPILDI
 
Yaz ayları ile birlikte yaşanan kuraklığın etkisiyle üreticilerin ve çiftçilerin mağduriyetini önlemek amacıyla onarılan bentleri mevcut sisteme bağlıyor.
 
HBB yetkilileri, bu yıl yürütülen çalışmalar neticesinde tarım ve hayvancılık sektöründe sağlanan gelişimin ve vatandaşlara olan yararların altını çizerek, onarım sırasında 1 kilometre kanal ile 7 adet yol geçişinin yapılarak sulama şebekesinin daha sağlıklı çalışmasının sağlandığını belirtti.
 
BAŞKAN SAVAŞ’IN HEMŞEHRİLERİNİN YARARINI GÖZETEN ANLAYIŞI ÇALIŞMALARA YÖN VERİYOR  
 
HBB ekipleri, attığı her adımda hemşehrilerinin faydasına olacak çözümler üreten Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü
Savaş’ın toplumsal menfaatleri ön planda tutan anlayışı doğrultusunda il genelinde çalışmaların devam edeceğini bildirdi. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet