Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Arsuz Belediyesi Sporda Dolu Dizgin..

Spor adamlarından Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha'ya ziyaret

Arsuz Belediyesi Sporda Dolu Dizgin..

Arsuz   A+a-

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Türk futboluna sayısız sporcu yetiştiren teknik direktör Durmuş Ali Çolak ile İskenderun Fenerbahçe Okulları Sahibi Hakan Arslan'ı makamında konuk etti. Arsuz'a V.I.P Park Spor & SPA Senter'i kazandıran ve açılış için gün sayan spor otoriteleriyle keyifli bir spor sohbeti gerçekleştiren Başkan Nazım Culha, ilçedeki spor potansiyelini de değerlendirdi.
Fenerbahçe forması giyen ve bir çok kulüpte teknik direktörlük yapan efsane hoca Durmuş Çolak ile uzun  yıllar profesyonel takımlarda forma giyen Hakan Arslan'ı ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu söyleyen Başkan Nazım Culha, Arsuz'da inanılmaz derecede yüksek bir futbol potansiyeli olduğunu belirterek, Arsuz'un profesyonel ligde mücadele eden bir takıma ihtiyacı olduğuna vurgu yaptı.
 
Konuşmasında sporun gençlerin geleceğine katkı sunmanın yanı sıra, tanıtımdaki önemine de dikkat çeken Başkan Culha, Karaağaçspor Sahasını çimlendirme, tribün ve soyunma odalarının yapılacağı yepyeni bir projeyle modernize ederek, gençlerin kullanımına sunmak için ihale çalışmalarının sürdüğünü anımsattı.  Geçtiğimiz haftasonu 2016 TFF Plaj Futbolu Ligi Arsuz Etabı'na ev sahipliği yaptıklarını anımsatan Başkan Nazım Culha, ilçede plaj futbolunda da çok yetenekli sporcular olduğunu belirterek, turnuvanın turizm ilçesine yakışır bir şekilde tamamlandığını söyledi.
 
"Spor, çok büyük bir güç"
 
Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak ise, futbolun çok büyük bir güç olduğunu belirterek, bu güçten iyi yararlanılması gerektiğini ifade etti. Arsuz'da çok yetenekli sporcular olduğunu ve ilçede mevcut olan spor kabiliyetlerinin gün ışığına çıkarılması gerektiğini belirten Durmuş Çolak, spor adına yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Culha'ya teşekkür etti.
İskenderun Fenerbahçe Spor Okulları Sahibi Hakan Arslan da, kabulden dolayı Başkan Nazım Culha'ya teşekkür ederek, 7-14 yaş grubu sporculara eğitim verdiklerini ifade ederek, eylül ayı içerisinde Karaağaç Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde faaliyete açacakları V.I.P Park Spor & SPA Senter ile futbolun yanı sıra jimnastik, tenis, basketbol gibi çeşitli spor branşlarında da eğitim vereceklerini söyledi.
arsuzspor.jpg" alt="" />
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş