Skip Navigation Links

Hatay'a 17 Adet Top Mermisi Düştü!

Hatay'ın Yayladağı ilçesi kırsalına Suriye tarafından 17 adet top mermisi düştü.

Hatay'a 17 Adet Top Mermisi Düştü!

Gündem   A+a-

 Sınır birlikleri, angajman kuralları gereği misliyle karşılık verdi.
Hatay'ın Yayladağı ilçesi kırsalına suriye/" title="Suriye Haberleri" style="text-decoration: none; color: rgb(51, 51, 51) !important; cursor: pointer !important; font-stretch: normal !important;">Suriye tarafından 17 adet top mermisi düştü. Sınır birlikleri, angajman kuralları gereği misliyle karşılık verdi. Olayda can ve mal kaybının olmadığı bildirildi.
BAZI MÜHİMMATLAR TÜRKİYE'YE DÜŞÜYOR
Alınan bilgiye göre, dün geceden bu yana Türkmendağı, rejim güçleri tarafından yoğun şekilde bombalanırken, saldırılar nedeniyle atılan bazı mühimmatlar Türkiye kırsalına düşüyor.
17 MÜHİMMAT DÜŞTÜ
Rejim tarafından atıldığı değerlendirilen top mermisi ve havan topu olmak üzere 17 mühimmat, sınırda bulunan Yayladağı ilçesi Arfalı Çiftliği mevkisi ve Kızılçat Mahallelerine düştü.
VATANDAŞLAR PANİK İÇİNDE
Havan toplarından biri Kuspınar Çiftliği yakınlarında çalılık alana düşerken, buradaki vatandaşlar büyük panik yaşadı. Havan topunun düştüğü alanda büyük çukur oluşurken, etrafındaki çalılıkların da yandığı görüldü.
"SON GÜNLERDE ÇOK SAYIDA DÜŞÜYOR"
Kızılçat Mahalle Muhtarı Ali Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son günlerde köylerinin çevresine çok sayıda mühimmatın düştüğünü söyledi.
CAN VE MAL KAYBI YOK
Suriye'deki çatışmalar nedeniyle atılan mühimmatların Türkiye'ye düşmesinde herhangi bir can ve mal kaybına yol açmadığını ifade eden Aslan, her gün tedirginlik yaşadıklarını kaydetti.
 
haberler.com 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet