Skip Navigation Links

GÖSTERİLEN YOGUN İLGİYE TEŞEKKÜR ETTİ

Hastanenin taşınmasından bir haftalık süre geçmesine karşın halkın yoğun ilgisi var.

Sağlık   A+a-

Mustafa kemal Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesinin yataklı servisleri ve Ameliyathanelerinin Tayfur Sökmen Kampusuna taşınmasıyla kesintisiz hizmet vermeye başladı. Hastanenin taşınmasından bir haftalık süre geçmesine karşın halkın yoğun ilgisi var.
Araştırma ve uygulama Hastanesine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür eden Mustafa Kemal Üniversitesi rektörü Prof. Dr. M. Şerefettin Canda “Kent merkezindeki yerleşkemiz içinde bulunan hastanemizi tüm birimleri ile Alahan kampusumuz içinde bulunan yeni hastanemize taşıdık. Günün 24 saati ve yedi gün kesintisiz hizmet veriyoruz. Poliklinik hizmetlerimiz daha önce taşınmıştı. Poliklinik hizmeti olarak günde 1000–1500 hastaya hizmet veriyorduk. Yataklı servislerin ve ameliyathanelerin taşınmasıyla hizmet sürecini bütünleştirdik.
Hastanemizde ameliyatlar yapılmaktadır. Hastalarımızı yatırabiliyoruz. Halkımızın yoğun ilgisi var. İstediğimiz hasta sayısını yakın zamanda ulaşacağımızı inanıyorum. Bizlere güvendikleri için şahsım ve doktor arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum.
Hatay’lıları daha nitelikli hizmet verme arayışımız sürüyor. Hataylılar sağlıkları için başka illere gitmesine gerek yok. Mustafa Kemal Üniversitesi olarak her zaman en iyi sağlık hizmetini sunmayı görev kabul ediyoruz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet