Skip Navigation Links

Demokrasi Nöbetinde Açıkladı...

Hatay'ın Payas ilçesinde uzun süredir yılan hikayesine dönen Devlet Hastanesi yapımı için Belediye Başkanı Bekir Altan,

Demokrasi Nöbetinde Açıkladı...

Gündem   A+a-


Hatay'ın Payas ilçesinde uzun süredir yılan hikayesine dönen Devlet Hastanesi yapımı için Belediye Başkanı Bekir Altan, hemşerilerine büyük müjdeyi vererek hasteneyi belediye olarak kendilerinin yapacağını duyurdu.

Payas'ın 4. dönemdir Belediye Başkanlığını yapan Bekir Altan önceki gece 'Demokrasi Nöbetinde' hitap ettiği binlerce hemşerisine büyük müjdeyi verdi.

Altan, uzun zamandır ha yapıldı ha yapılacak denilen ve bir türlü yapılamayan devlet hastanesi için harekete geçti.

Başkan ALTAN, büyük müjdeyi şu ifadelerle halkıyla paylaştı;

"Büyükşehir belediyelerin yapması gereken DEVLET HASTANELERİNİ Payas Belediyesi olarak Kaymakamlığımızın da yer tahsisi ve desteği ile gerçekleştireceğiz.
Evet, hastane yapma görevimiz yok, hastaneye doktor alma görevimiz de yok. Ancak biz, bu millete hangi noktada hizmet etmemiz gerekiyorsa, ne istiyorlarsa onu yapmaya hazırız diyerek bir yola çıktık. 

Pazartesi gününden itibaren, bu mübarek isteğinizi yerine getirebilmek üzere sahaya ineceğiz. Biz bu hastaneyi yaparız, kapısına PAYAS DEVLET HASTANESİ yazarız, oraya doktor görevlendirmeyenler sizin karşınıza çıkamaz herhalde değil mi? 

"Biz Çok Olmaya Devam Edeceğiz"

Bu sözlerimi meydan okuma olarak algılayanlar ‘Sen de çok oluyorsun Bekir Altan’ diyebilir, siyasetçi olarak kendimi tehlikeye atıyor olabilirim ama BİZ ÇOK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ, BU MİLLET İÇİN, ALLAH RIZASI İÇİN HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ!

"Sadece Payas'a Değil tüm Hatay'ımıza Hayırlı Olsun"

 Sadece Payas’a değil, tüm Hatay’ımıza hayırlı uğurlu olması dileğiyle!"

Bizde Hatay Marka Şehir Gazetesi olarak ilçenin olmazsa olmazı haline gelen Devlet Hastanesi müjdesinin destekçisi ve takipçisi olacağız. 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet