Skip Navigation Links

'Hatay'ı Temsil Etmek Bizim İçin Büyük Bir Gurur'

Hatay Yüzme İl Temsilciliği 2016 yılı faaliyet programında yer alan , “13 yaş üzeri Anadolu Kupası Yüzme Hatay Ön eleme Müsabakaları

'Hatay'ı Temsil Etmek Bizim İçin Büyük Bir Gurur'

Gündem   A+a-

Hatay Yüzme İl Temsilciliği 2016 yılı faaliyet programında yer alan , “13 yaş üzeri Anadolu Kupası Yüzme Hatay Ön eleme Müsabakaları “ geçen hafta sonu Antakya açık yüzme havuzunda yapıldı.
 
Konuya ilişkin yazılı açıklama yapan İskenderun Yüzme İhtisas Başantrenörü Murat Kaptanoğlu;
"İlimizi, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından 29-31 Temmuz tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek olan Anadolu Kupası Finali’nde temsil edecek bayan ve erkek takımlarını belirleme niteliği taşıyan müsabakada, İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü 6.yıl üst üste 13 yaş ve üzeri hem kızlarda hem de erkeklerde Hatay Şampiyonu oldu.
Hatay genelinden 5 takım ve yaklaşık 70 sporcunun mücadele ettiği müsabakalarda ElisaKenar , Ceren Bulut, Nazlıcan Bulut, Cansın Özkan, Melis Kuseyri, Ecehan Gökçe Temel , Zeynep Kılıç ve Yaren Yıldız’dan oluşan bayan takımımız ve Soner Yıdız, Hayri Cem Gör, Batuhan Taşgın, Berke Bal, Mehmet Gündel, Doğukan Demirel, Hasan Genç ve Mert Kuseyri’den oluşan erkek takımımız üst  üste 6. Yıl Hatay Şampiyonu olarak çok büyük başarı göstermişlerdir.
6.yıl üst üste Hatay Şampiyonu olarak ilimizi Anadolu Kupasında hem kız hem erkek takımlarımızla temsil etmek bizler için ayrı bir gurur. Başarıyı kolay elde edilmiyor. Bu sebeple sürekli çalışıyoruz. Bu yıl geçmiş yıllarda olduğu gibi ilimizi temsil etmeye hak kazandık. Geçen yıl Karabük’te yapılan Finallerde 47 takımdan Anadolu 7. Olmuştuk. Önümüzdeki hafta sonu Samsun’da yapılacak olan “Türkiye Yüzme Federasyonu Anadolu Kupası Finalleri’de” elimizden gelenin en iyisini yapıp, ilimizi en güzel şekilde temsil edeceğimize inanıyorum .
Bu başarı , diğer elde ettiğimiz başarılar gibi tüm ekibimizindir. Emeği geçen herkese teşekkür ederim..
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet