Skip Navigation Links

Bayramda Hastalanmayın!

İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Yıldırım, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili nedeniyle hastanede acil servisin dışında ki tüm birimlerin kap

Sağlık   A+a-


 
İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Veysel Yıldırım, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili nedeniyle hastanede acil servisin dışında ki tüm birimlerin kapalı olduğunu ifade etti.
 
Poliklinik hizmeti veren doktorların da dokuz günlük tatile gireceğini açıklayan Yıldırım, “Dokuz günlük resmi tatil boyunca hastanede sadece acil servislerimiz hizmette olacak. Bayramın yaklaşmasıyla birlikte zaten hastanelerde ki doluluk oranı da %50 oranında düşüyor. Bayram sonrasına kalabilecek hastalar, bayramı evinde geçirmek istiyor. Önemli rahatsızlıkları olan vatandaşlarımıza da bayram tatiline kadar poliklinik hizmetlerinden yararlanmalarını öneriyoruz. Tatilin ardından polikliniklerimiz hizmet vermeye kaldığı yerden devam edecek” dedi.
 
Peki ya Aile Hekimleri?
 
Hatay Aile Hekimleri Derneği Başkanı Muzaffer Kıymacı, Aile Hekimleri’nin de bayram tatilinden yararlandığını belirterek, “vatandaşlarımız sıkıntı yaşadıkları takdirde bayram tatilinde telefonla aile Hekimi’ni arayabilecek. Tatil sonrası da Aile Hekimlerimiz cumartesi Pazar hariç, vatandaşlara her türlü sağlık sorununda hizmet vermeye devam edecek” şeklinde konuştu.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet