Skip Navigation Links

Halkın İradesi Dışında İrade Tanımıyoruz !!!

İskenderun Sanayici İşadamları Derneği (İSSİAD) Başkanı Recep Atakaş, 15 Temmuz gecesi FETÖ PDY terör örgütü üyesi

Halkın İradesi Dışında İrade Tanımıyoruz !!!

Gündem   A+a-

İskenderun Sanayici İşadamları Derneği (İSSİAD) Başkanı Recep Atakaş, 15 Temmuz gecesi FETÖ PDY terör örgütü üyesi bir grubun darbe kalkışmasını kınayan bir mesaj yayınladı.
Devletin tüm makamlarına, Bağımsızlığımıza, Demokrasiye ve Yüce Türk milletine karşı yapılan darbe girişimini şiddetle kınadıklarını ifade eden İSSİAD Başkanı Recep Atakaş, kınama açıklamasında şöyle dedi :
 
15 Temmuz Cuma gecesi Devletimizin tüm makamlarına, Bağımsızlığımıza, Demokrasimize ve Yüce Türk milletimize karşı yapılan darbe girişimini şiddetle kınıyoruz.
Bu hain kalkışmanın başarısızlığa uğraması, Türk milletinin birlikte dik duruşu, kararlı tutumu ve demokrasiye sahip çıkma iradesiyle mümkün olmuştur.
Ülkemizin bütün kurumlarının, siyasi partilerimizin, sivil toplumun, basın kuruluşlarımızın, demokrasiyi sahiplenmiş olmasından herkes büyük mutluluk duymalıdır.
Demokrasi düşmanlarına karşı iktidarın, muhalefetin, tüm siyasi partilerimizin, siyasilerimizin gösterdikleri birlik, beraberlik ve dik duruş takdire şayandır.
Bu soğukkanlı ve dik duruşları ile darbenin çok çabuk atlatılmasını sağlayan Cumhurbaşkanımız   Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ a, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a , Türkiye Büyük Millet Meclisine , Şerefli Türk Silahlı Kuvvetlerine , Kahraman Emniyet Mensuplarımızı ve  tüm siyasi partilerimizi  yürekten kutluyoruz.
Bizler; Sanayici ve işadamları   olarak hayatımızın her anında Türkiye Cumhuriyeti devletine ve demokrasiye sahip çıkacağız  ve savunucusu olacağız.   
Vatanımıza olan bağlılığımız, demokrasiye olan inancımızla bu zorlu süreçten başarıyla çıkacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.
Özel sektör olarak, ülkemiz ve milletimiz için daha büyük bir azimle çalışacak ve Türkiye’yi büyük hedeflere taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.
Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir” sözünü hep aklımızda tutarak; ülkemiz için durmadan çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz.
Bu uğurda hiç tereddüt etmeden hayatlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz.
Bu vesileyle halkın iradesi dışında hiçbir iradeyi tanımayacağımızı, demokrasiden vazgeçmeyeceğimizi ve darbe girişimlerini kabul etmeyeceğimizi bir defa daha vurguluyoruz.
Allah, ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet