Skip Navigation Links

Yeni Yazar Eczanesi törenle açıldı

Kentimizin tanınmış iş adamı Züher Yazar'ın kızı Buket Yazar Gürgen, Özel Gelişim Hastanesi karşısında Yeni Yazar Eczanesini düzenlenen bir törenle aç

Sağlık   A+a-

Sağlıkta girişimciler hız kesmiyor. Gelişmekte olan kentimiz’ de sağlık sektörü hızla gelişip çoğalmakta. Yeni Yazar Eczanesi Özel Gelişim Hastanesi karşısında CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Yazar Ailesi’nin aile büyüğü Ali Yazar tarafından açılışı gerçekleştirildi.
Yeni Yazar Eczanesi törenle açıldı
Kentimizin tanınmış iş adamı Züher Yazar’ın kızı Buket Yazar Gürgen, Özel Gelişim Hastanesi karşısında Yeni Yazar Eczanesini düzenlenen bir törenle açtı.
Yeni Yazar Eczanesi’nin açılış törenine CHP Hatay Milletvekili Aziz Yazar, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, Karaağaç Belediye Başkanı Necmettin Acar, Nardüzü Belediye başkanı Mehmet Yolcu, CHP ve AKP belediye meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Civelek “Ailenizin ikinci eczanesi bu. Eczanelerin sayısı artıyor diye kimse korkmasın. İskenderun giderek büyüyor. Büyüyen ilçemizde de eczane sayısı sanırım herkese hitap edecektir. Hayırlı olması ve bol kazanç getirmesi dileğiyle eczanenizi açıyorum” dedi.


Açılış öncesi medya mensuplarına bilgi veren Eczacı Buket Yazar Gürgen “Bana her konuda destek olan aileme teşekkür ediyorum. Eczanemizde halkımıza en iyi hizmeti sunmanın gayretinde olacağız. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm konuklar ile dost ve yakınlarımıza da çok teşekkür ediyorum” diye konuştu
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet