Skip Navigation Links

Adı gibi sürekli gelişen bir hastane..

Belediye Başkanı Civelek ziyaret sırasında 'Gelişim Hastanesi adı üzerinde sürekli gelişim gösteren bir hastane.

Sağlık   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf H. Civelek, Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’ni ziyaret etti. Başkan Civelek, hastaneye gelişinde, hastanenin yeni sahipleri Metin Yıldız, Mahir Taner, Başhekim Dr. Hakan Kahraman, Genel Tıbbi Direktör Dr. Ender Çolakoğlu, Hastane Genel Müdürü Metin Yeral ve Başhemşire Hatice Uygun tarafından karşılandı.
Belediye Başkanı Civelek ziyaret sırasında “Gelişim Hastanesi adı üzerinde sürekli gelişim gösteren bir hastane. Hastalarımız Adana, Ankara gibi illere gitmek yerine hastanenizde tedavi görmekte. Sizler bunu sağlayıp hastalarımızı ve yakınlarını diğer illere göndermekten kurtardınız. Bu manada ilçemizin tıbbi alandaki ihtiyacına cevap oldunuz. Ben de bir hekimim ve böylesi gelişmiş sağlık hizmetlerini gördükçe mutlu oluyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Hep birlikte güzel ilçemizi her alanda tanıtacağız” diye konuştu.
Başkan Civelek’ten sonra söz alan Gelişim Hastanesi Yönetim Kurulu’ndan Metin Yıldız ise “Hastanemiz hemen her vakit en iyi sağlık hizmetini sunmanın gayretinde olacaktır. Sayın başkanın ziyaretine teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet