Skip Navigation Links

HBB'den Korkuluk Çalışması

HBB ekipleri, köprü ve yol kenarlarında tehlike arz eden bölgelere korkuluk çalışmaları gerçekleştiriyor.

HBB'den Korkuluk Çalışması

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, il genelinde bulunan köprü ve yol kenarlarında tehlike arz eden bölgelerin vatandaşlara tehlike oluşturmaması bağlamında korkuluk çalışmaları gerçekleştiriyor.
ANTAKYA İZMİR CADDESİ’NDE CAN VE MAL GÜVENLİĞİNE DÖNÜK ÖNLEMLER 
Hatay’ı hizmette bir bütün olarak ele alan insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışını attığı her adımda hissettiren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğünde hizmetler sunan HBB ekipleri, gerek altyapı gerek üstyapı sorunlarına hızlı çözümler üretmesinin yanında can ve mal güvenliğine dönük çalışmalarıyla da takdir topluyor.
Yıpranmış ve güvenlik kriterleri düşük olan oto korkuluklarını tespit eden ekipler, Antakya ilçesi İzmir Caddesi’nde korkuluğu olmayan veya yıpranarak işlevsiz hale gelen korkulukların yerlerine daha güvenli ve estetik görünüme sahip yeni korkuluklar monte ediyor.
HBB EKİPLERİ, RİSK OLUŞTURAN HER OLASILIĞI HESABA KATARAK HAREKET EDİYOR
Hatay genelinde mevcut köprülü kavşak ve altgeçitlerde bulunan yıpranmış korkulukları da sökerek yerlerine modern, estetik görünüme sahip korkulukların monte edileceğini bildiren HBB ekipleri, vatandaşların can ve mal güvenliğini tehdit eden tüm olasılıkları hesaba katarak hareket ettiklerini kaydetti.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet