Skip Navigation Links

Başkan Savaş, Milli Gururumuzu Ağırladı

HBB'nin Sutopu'ndaki milli gururu Zeliha İlhan Başkan Savaş'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Başkan Savaş, Milli Gururumuzu Ağırladı

Spor   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın spora verdiği değer ve sporculara sağladığı maddi- manevi destekler ışığında şekillenen sportif başarılar, ülke genelinde ilimizin adının başarılarla anılmasına vesile oluyor.  
U16 kategorisinde milli sporcu seçilerek Hatay’a büyük bir gurur yaşatan HBB Bayan Sutopu Takımı as kalecisi Zeliha İlhan, 12 Temmuz Salı günü Hatay’a sportif alanda çağ atlatan Başkan Savaş’a nezaket ve teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. 
Balkan Şampiyonası’nda hem Hatay’ı hem de ülkemizi başarılı şekilde temsil ederek milli sporcu unvanı kazanan yıldız sporcu İlhan, HBB Kadın Sutopu Takımı Antrenörü Mustafa Savaş ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Başkan Savaş’ın destekleriyle Hatay’ın sporda adeta parlayan bir yıldız haline geldiğine dikkat çekti.
 
BAŞKAN SAVAŞ: ŞEHRİMİZİ VE ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK DONANIMA SAHİP BİR SPORCUYU BÜNYEMİZDE YETİŞTİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ
 
Hatay genelinde aktif spor yaşamlarına devam eden ve ilimizi temsil eden tüm sporculara gereken tüm imkânları sağlamak için büyük bir özveri örneği sergileyen Başkan Savaş, başarılı sporcuya yaşattığı gururdan dolayı teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu. 
Başkan Savaş, “Şehrimizi ve ülkemizi temsil edecek donanıma sahip bir sporcuyu bünyemizde yetiştirip, milli sporcu unvanı almasına bir nebze olsun katkı sunmuş olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.
 
“HATAY’IN ADINI ZİRVEYE ALTIN HARFLERLE YAZDIRMA KARARLILIĞIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”
 
HBB’nin yıldız sporcusu İlhan, Başkan Savaş’a, sporculara sağladığı maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür ederek ilimizi ve ülkemizi temsil edeceği tüm müsabakalarda başarılar elde etmenin sözünü verdi. 
Gerçekleşen ziyaretle ilgili olarak kısa bir değerlendirmede bulunan Antrenör Mustafa Savaş, “Başarıya inanarak ve emek vererek hem takım hem de bireysel başarılarla Hatay’ın adını zirve sıralarına altın harflerle yazdırma kararlılığımızı sürdürüyoruz. Sporcumuzun elde ettiği başarı da bunun göstergelerinden bir tanesi. Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’a sağladığı tüm imkânlar için takımım adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet