Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Her eve kaz tüyü yastık ve yorgan girecek.

İskenderun Paşaoğlu Ticaret'te 12 - 21 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikte, uyku kültürü hakkında da bilgiler veriliyor

Sağlık   A+a-

“PENELOPE UYKU GÜNLERİ” TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK İLÇESİ İSKENDERUN’DA!
15. Yılını kutlayan MAYA TEKSTİL, PENELOPE “Uyku Günleri” ile bayi ve tüketicilerine birbirinden cazip avantajlar sunuyor. İskenderun Paşaoğlu Ticaret’te 12 – 21 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikte, uyku kültürü hakkında da bilgiler veriliyor

Türkiye’nin en ünlü kaz tüyü uyku ürünleri markası PENELOPE’nin “Uyku Günleri” İskenderun Paşaoğlu Ticaret’te! İstanbul ve Ankara’da başlayarak tüm yurdu dolaşmaya başlayan PENELOPE “Uyku Günleri”, uyku alışkanlıklarını yenileyerek doğal ve kaliteli uyku konusunda bilgiler veriyor.

Ülkemizde ‘Uyku Kültürü’ bilincinin oluşmasını kendine amaç edinen MAYA TEKSTİL ve markası PENELOPE, “Uyku Günleri”nde tüketicisi ile buluşuyor. PENELOPE “Uyku Günleri”nde, doğru yastık ve yorgan seçiminden, uyku ürünleri ve allerji kavramlarına, uyuma biçimlerinden ortopedik ürünlere, kaz tüyü ürünlerin faydalarından bakımına birçok konuda ziyaretçilere bilgiler veriliyor. Bu kapsamda avantajlı ürünlerini tüketici ile buluşturan PENELOPE, kampanyaları ile herkesi kaz tüyü konforuna davet ediyor.
Dünyanın en doğal dolgu maddesi olan kaz tüyü ile hazırlanan PENELOPE yastık, yorgan ve uyku pedi ürünleri, uyku esnasında vücut ısısına ideal bir uyum sağlıyor. Fazla ısıyı ve teri emerek deliksiz ve doğal bir uykunun adresi oluyor. PENELOPE “Uyku Günleri” İskenderun Paşaoğlu Ticaret’te 12 – 21 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek. Doğal uykunun püf noktaları hakkında herkesin bilgilendirildiği etkinlikte şirin bir maskot kaz, mağazalara ziyarete gelen müşterileri de eğlendiriyor. Ayrıca PENELOPE’nin katılımcılara bir de sürprizi var. Kampanya kapsamındaki ürünlerden satın alan herkese baskül hediye ediliyor.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş