Skip Navigation Links

HBB'den Kalıcı Çözümler..

HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, özverili çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

HBB'den Kalıcı Çözümler..Web
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülük ettiği il genelindeki yol yapım, bakım, onarım ve düzenleme seferberliği kapsamında HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, özverili çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
 
VATANDAŞLARA SIKINTI YARATAN 6 KM’LİK GÜZERGÂH BETON ASFALTLA KAPLANIYOR
 
Hatay’ın her ilçesinde mevsim koşullarının etkisiyle bozulan ve deforme olan yollarda çalışmalar gerçekleştirerek halkın can ve mal güvenliğine dönük itinalı hizmetler sunan HBB ekipleri, Samandağ ilçesine bağlı Tekebaşı Mahallesi’nde 6 km uzunluğundaki güzergâhta beton asfalt çalışmalarına başladı.
 
SAMANDAĞLILARDAN, CAN VE MAL GÜVENLİĞİNİ ÖN PLANDA TUTARAK ÇÖZÜMLER ÜRETEN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR
 
Ortaya koyduğu özverili çalışmalarla güzergâhın beton asfaltlı modern bir halde kısa süre içerisinde hizmete sunulacağını kaydeden HBB ekipleri, deforme olan yol sebebiyle büyük sıkıntılar çeken mahalle sakinlerinin takdirini kazandı.
Samandağlı vatandaşlar, hayata geçirdiği başarılı çalışmalarla can ve mal güvenliğini ön planda tutarak büyük bir sıkıntıyı çözümle buluşturan Başkan Savaş’a, sahada aktif olarak çalışan HBB ekipleri aracılığıyla teşekkürlerini ilettiler.
HBB'den Kalıcı Çözümler.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet