Skip Navigation Links

Ramazan Eğlenceleri Rengarenk..

HBB'nin Ramazan Etkinlikleri, mübarek Ramazan Ayı boyunca her gece Antakya Atatürk Parkı'nda Hatay halkı ile buluşuyor.

Ramazan Eğlenceleri Rengarenk..Web
TV

Magazin   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB)Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın sosyal belediyecilik anlayışından hareketle hizmetler sunan HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nın organize ettiği Ramazan Etkinlikleri, mübarek Ramazan Ayı boyunca her gece Antakya Atatürk Parkı'nda Hatay halkı ile buluşuyor. Hatay'da birlik, beraberlik ve kardeşliği pekiştirmeyi amaçlayan Başkan Savaş, yaptığı altyapı ve üstyapı atılımlarının yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerle de hemşehrilerinin yüzünün gülümsemesine vesile oluyor. 
VATANDAŞLAR, SICAK BİR RAMAZAN AKŞAMINDA AÇIK HAVADA BİR ARADA OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADI 
Antakya Atatürk Parkı’nda gerçekleşen Ramazan eğlencelerinde Orkestra Dj’in performansı ile doyasıya eğlenen vatandaşlar, yerel ses sanatçısı Yelda Kanmaz’ın eşsiz sesiyle söylediği şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Sanatçı Yelda’nın ardından sahne alan Bülent Yılmaz’ın seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla devam eden eğlencede vatandaşlar, sıcak bir Ramazan akşamında açık havada bir arada olmanın mutluluğunu yaşadı. Sahne performanslarına verilen aralarda düzenlenen sandalye kapmaca yarışması geceye ayrı bir renk katarken, Hacivat- Karagöz kukla gösterisi ile çocuklar doyasıya eğlendi. 
ETKİNLİKLER, MÜBAREK RAMAZAN AYI BOYUNCA HER GECE 21:00'DEN İTİBAREN VATANDAŞLARLA BULUŞTURULACAK
Gösterileri çok beğendiklerini dile getiren vatandaşlar, sosyal belediyecilik ilkesi ile hareket ederek her fırsatta birlik ve beraberliği pekiştirecek sosyal etkinliklere imza atan Başkan Savaş’a teşekkürlerini ilettiler. HBB'nin Antakya Atatürk Parkı'ndaki etkinlikleri, Mübarek Ramazan ayı boyunca her gece 21:00'den itibaren vatandaşlarla buluşturulmaya devam edecek.
Ramazan Eğlenceleri Rengarenk.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet