Skip Navigation Links

Hatay'da Uyuşturucu Operasyonu

Hatay'ın İskenderun ilçe merkezi başta olmak üzere üç ilçede 15 ayrı adrese şafak vakti uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

Gündem   A+a-

 
Emniyetten Şafak Operasyonu
 
 
Hatay’ın İskenderun ilçe merkezi başta olmak üzere üç ilçe ve 15 ayrı adrese şafak vakti uyuşturucu ile mücadele kapsamında operasyon düzenlendi.
Hatay İl Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık ve organize şube Müdürlüğü tarafından İskenderun ilçe merkezi başta olmak üzere farklı ilçelerde 15 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Şafak vakti düzenlenen operasyona çok sayıda polisin yanı sıra özel harekat birlikleri ve narkotik köpekler Nero ve Rambo isimli köpeklerde katıldı. Farklı adreslere eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda polis çilingirler yardımlarıyla kapıları açarak baskınları gerçekleştirdi. Uyuşturucu ile mücadele kapsamında başta torbacı tabir edilen satıcılar ile birlikte bu kişilerin bağlantılı oldukları kişilerin evlerinde arama yapıldı. 15 Ayrı adrese düzenlenen operasyonda ev aramaları ve gözaltılar devam ediyor.
İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan "İskenderun ve çevre ilçelerde uyuşturucu satışı yapan kişilerin deşifre edilmesi ve tacirlerin suç delilleri ile yakalanması amacıyla operasyon düzenlenmiştir. İskenderun’da Ö.D, B.T.D, M.İ.D.'nin Adana ve Gaziantep'ten getirdikleri uyuşturucuyu sokak satıcıları vasıtasıyla piyasaya sürdükleri tespit edildi. Bunun üzerine kapsamlı bir çalışma başlatıldı. 4 aylık sürede 17 farklı yakalama yapıldı. Bu yakalamalarda 7 şüpheli şahıs tutuklandı.” şeklinde konuştu.
Hatay Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç “Hatay ve ilçeleri ile Adana ve Gaziantep'te eşzamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonun kapsamlı olarak sürüyor. Suç ve suçlularla mücadelede kararlı, halkın huzuru için gece gündüz demeden çalışmaktayız. Suç şebekelerinin insanlarımızı ilçemizde, ilimizde zehirlemesine izin vermeyeceğiz. Bizler 24 saat görev başındayız” diye konuştu.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet