Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

TSK’dan Başkan Demirel’e Teşekkür Mektubu

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel’e teşekkür mektubu gönderildi.

TSK’dan Başkan Demirel’e Teşekkür Mektubu

Gündem   A+a-

Hassalı bir grup gönüllü kadın  ve Hassa Esnaf Odası yetkililerinin Mardin Nusaybin’de PKK Terör Örgütüne  karşı görev yapan güvenlik güçlerimize gıda ,giyim eşyası ve  mektuplarla moral desteğinde bulunması nedeniyle, 7.Kolordu Komutanı Korgeneral Sayın İbrahim YILMAZ , Hassa Halkına adına Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel’e teşekkür mektubu gönderdi.
 Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel teşekkür mektubu ile ilgili yaptığı açıklamada;
“Bugün Mardin Nusaybin'den Şahsımda Hassa'lı Hemşehrilerimize 7.Kolordu Komutanımız Korgeneral Sayın İbrahim YILMAZ Paşamızdan Teşekkür Mektubu Aldık. Bizde Paşamızın Şahsında Bütün Silahlı Kuvvetlerimize ve Emniyet Teşkilatımıza Çok Teşekkür Eder Görevlerinde Üstün Başarılar Dileriz. Allah Devletimize ve Milletimize Zeval Vermesin. Rabbim Düşmanlarımızın Hain Emellerinden Vatanımızı ve Milletimizi, Askerimizi ve Polisimizi Muhafaza Eylesin. Saygıdeğer Hassalı vatansever hemşehrilerime çok anlamlı yardımları için çok teşekkür eder içten selam ve saygılarımı sunarım.”dedi.
Daha önce de, Hassalı bir grup Lise öğrencilerinin  ve öğretmenin güvenlik kuvvetlerimize göndermiş olduğu destek yardımlarından dolayı Hassa Çardak Anadolu Lisesi Müdürü Eshat Bulut’a da Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından teşekkür mektubu gönderilmişti.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş