Skip Navigation Links

Dünya Markası CARL’S JR da Park Forbes’te..

Hatay’ın İskenderun ilçesinde kapılarını görkemli bir törenle açan Park Forbes’in bünyesindeki en ünlü markalardan birisi de CARL’S JR ..

Dünya Markası CARL’S JR da Park Forbes’te..Web
TV

Gündem   A+a-

Hatay’ın İskenderun ilçesinde kapılarını görkemli bir törenle açan Park Forbes’in bünyesindeki en ünlü markalardan birisi de CARL’S JR ..

Dünya’da ve Türkiye’de sadece metropol şehirlere açılan CARL’S JR, Hilton konseptinde Park Forbes’te hizmete girdi.

Dünya’nın en önemli fastfood markalarından birisi olan CARL’S JR, Park Forbes’in en fazla ilgi gören mekanlarından birisi oldu.

Romanya İskenderun Fahri Konsolosu ve Rende Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Rende’nin titiz ve özverili çalışmalarıyla ilk kez bir ilçeye açılması sağlanan CARL’S JR, lezzetli ürünleri ve her bütçeye uygun mönüsüyle dikkat çekiyor.

Doğu Akdeniz Sanayici İşadamları Derneği (DASİFED) Başkanı Mehmet Kılıçlar, CARL’S JR Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ceylan, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyesi Gökhan Gökpınar ve  Rende ailesi üyelerinin birlikte kestikleri kurdeleyle hizmete giren Dünya markası CARL’S JR, açıldığı andan itibaren büyük ilgi gördü.

Neşeleri ve heyecanlarıyla dikkat çeken CARL’S JR çalışanları ise müşterilerin ilgi odağı oldu.

CARL’S JR gibi önemli bir dünya markasını İskenderun’a kazandıran İşadamı Faruk Rende yaptığı kısa açıklamada, “tadına bir kez bakan bağımlısı olacak. Başka bir şey söylemeye gerek yok” diyerek markasına duyduğu güveni ortaya koydu.

CARL’S JR Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ceylan da yaptığı açıklamada, Dünya genelinde şubeleri bulunan markanın İskenderun gibi gelişmiş bir metropolde yer almasından mutluluk duyduğunu ifade etti.

 

Dünya Markası CARL’S JR da Park Forbes’te.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet