Skip Navigation Links

Beş Temmuz’da Buruk Karne Sevinci..

İskenderun Beş Temmuz İlkokulu, buruk bir karne heyecanı yaşadı.Karneleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven verdi.

Beş Temmuz’da Buruk Karne Sevinci..Web
TV

Gündem   A+a-

İskenderun Beş Temmuz İlkokulu, buruk bir karne heyecanı yaşadı. Geçtiğimiz haftalarda Osmaniye’de yaşanan kazada hayatını kaybeden 15 kişiden 6’sı okulun 3-A sınıfı öğrencileriydi.

Tam da karne günü geldiğinde törenin nasıl olacağı konusu kafaları karıştırırken, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven ve şube müdürleri, Beş Temmuz İlkokulu’nda tüm sınıfları gezerek karneleri verdiler ve öğrencilere kitap hediye ettiler.

Öğrencilerle yakından ilgilenen ve onlarla sohbet eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, yaraları henüz taze Beş Temmuz İlkokulu’ndaki karne töreninde ayrım yapmaksızın tüm sınıfları gezdi ve öğrencilerin karnelerini şube müdürleriyle birlikte verdi.

Öğrencilere yaz tatilini iyi değerlendirmeleri ve bol bol dinlenip eğlenmelerini tavsiye eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, ders tekrarları yapılması gerektiğini de hatırlatmadan geçemedi.

Beş Temmuz İlkokulu 2-B sınıfı öğretmeni Fahri Arpay da çocuklara bol dinlenmeli ve eğlenceli bir tatil dilerken, velilere de sabır dileyerek esprisini yaptı.

Ana sınıfı öğretmeni Hülya Şakir’in afacan öğrencilerinden Emir Gökhan Gökpınar’ın karnesini alırken ki çekingen tavırlarının nedeni birkaç dakika içinde anlaşıldı. Sınıfın yerinde durmayan afacanlarından Emir Gökhan Gökpınar, öğretmeninden helallik aldı ve emeklerinden dolayı teşekkür ederek öptü ve karnesini aldı. 

 

 

 

Beş Temmuz’da Buruk Karne Sevinci.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet