Skip Navigation Links

İskenderun Şehir Kulübü’nden İftar Yemeği

İskenderun Şehir Kulübü, Arsuz Besime Mare’de iftar yemeği verdi.

İskenderun Şehir Kulübü’nden İftar Yemeği

Gündem   A+a-

Arsuz Besime Mare’de düzenlenen iftar yemeğine Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun Şehir Kulübü yönetim kurulu üyeleri, aileleri ile çok sayıda davetli katıldı.
İskenderun Şehir Kulübü yönetim kurulu üyeleri misafirlerini kapıda karşıladılar.
Ramazan ayının bereket ve huzurunu paylaşmak amacıyla düzenlenen iftar programı, Kuran-ı Kerim tilaveti ve yapılan duanın ardından İskenderun Şehir Kulübü yönetim kurulu üyesi Çağrı Aytaş’ın konuşmaları ile devam etti.
Ramazan ayının amacına ve maneviyatına uygun düzenlenen iftar yemeğinde bir konuşma yapan İskenderun Şehir Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Çağrı Aytaş;
‘’İskenderun Şehir Kulübü çatısı altında üçüncüsünü gerçekleştirdiğimiz iftar programında sizlerle bir araya gelmekten büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Bu anlamlı günde davetimize katılan ve aynı sofranın etrafında aynı güzel duygularla buraya geldiğimiz tüm yol arkadaşlarıma, tüm dostlara şükranlarımı sunuyorum. ‘’dedi.
Ramazan ayının manevi ikliminde, bu güzel iftar saatinde dostlarıyla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Aytaş; ‘’Öncelikle ülkemizin zor bir sınavdan geçtiği bu günlerde terör saldırılarında şehit olan askerlerimize, polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet, yakınlarına sabır,  yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Birlik ve beraberliğimizin bozulmadığı, bereketli ve feyizli nice Ramazanlarda beraber olmak temennisiyle, Allah ibadetlerimizi kabul eylesin.’’ şeklinde konuştu.
İskenderun Şehir Kulübü yönetim kurulu üyesi Çağrı Aytaş’ın konuşmasının ardından düzenlenen iftar yemeği programı semazen gösterisi ile devam etti.
Semazenlerin gösterisi iftar yemeğine katılan herkesi büyüledi.
Besime Mare’de verdiği iftar yemeğinde üyelerini buluşturan İskenderun Şehir Kulübü yönetim kurulu üyeleri, Ramazan Ayı’nın en güzel ve en anlamlı iftar yemeği organizasyonuyla bir kez daha takdir topladılar.
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen iftar programı, yapılan sohbetlerin ardından sona erdi.
 
 
 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet