Skip Navigation Links

Hizmet Bizden Koruması Sizden !!!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Hikmet Sağlam ve esnafları dinledi ve ardından net konuştu

Hizmet Bizden Koruması Sizden !!!Web
TV

Gündem   A+a-

Yapılan hizmetlerin takibini yapan ve çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Hikmet Sağlam ve esnafları dinledi ve  ardından net konuştu : 
Hizmet Bizden Koruması Sizden !!!
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi  Dingil, Kurtuluş Mahallesi Muhtarlığı’nın etrafındaki park bahçe düzenlemelerini yerinde inceledi.
Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Hikmet Sağlam ve esnaflardan bilgi alan Başkan Seyfi Dingil, yapılan hizmetlerin korunması ve güzelleştirilmesinin vatandaş sayesinde gerçekleşebileceğine dikkat çekti.
Muhtar odasını da ziyaret eden Başkan Seyfi Dingil, modern hizmet odalarına kavuşan muhtarların hizmet kalitesinin yükselmesini sağlamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Yapılan tüm hizmetlerin esnaflar başta olmak üzere tüm vatandaşlar tarafından korunması gerektiğini belirten Başkan Seyfi Dingil, park ve bahçelerde güzel görünümü bozan tüm ayrıntıların düzenlenmesi talimatını verdi. 
Bir esnafa ait kepenkin yarattığı kötü görüntüye dikkat çeken Başkan Dingil, esnaftan kepenkini yeniden düzenleyip park ve bahçe düzenlemesine uyumlu hale getirmesini istedi.
Bir çok yatırımın art arda ilerlediği güzel bir İskenderun için çalıştıklarını belirten Başkan Seyfi Dingil, Feyezan Kanalı’nda ilk etabın yüzde 75 oranında bittiğine dikkat çekerken, ikinci etap çalışmalarının deniz suyu pompalanması şeklinde ilerleyeceğini söyledi. 
Başkan Seyfi Dingil ayrıca, Karayolları projesinde de yakında çalışmaların başlayacağı müjdesini verdi. 
 
 
Hizmet Bizden Koruması Sizden !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet