Skip Navigation Links

HBB Ulaşımda Standartları Yükseltiyor

HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekiplerin,bakım,onarım ve yol yapım çalışmaları ile ulaşımda standartlar yükseltiliyor.

HBB Ulaşımda Standartları YükseltiyorWeb
TV

Gündem   A+a-

HBB ekiplerinin ulaşımda rahatlık sağlayan kapsamlı son hizmeti, Samandağ ilçesine bağlı Mızraklı Mahallesi’nde gerçekleştirilen sathi kaplama çalışmaları oldu.
SAMANDAĞ İLÇESİ MIZRAKLI MAHALLESİ’NDE SATHİ KAPLAMA ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI
Mevsimsel koşulların beraberinde getirdiği ulaşım sıkıntılarını, hayata geçirdiği çalışmalarla çözümler üreten HBB ekipleri, mahalledeki yolda sathi kaplama çalışması gerçekleştirerek güzergâhı temiz ve güvenli hale getirdi.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın öncülüğünde 15 ilçede can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen ve vatandaşlardan büyük takdir gören çalışmalara tüm hızıyla devam edeceklerini bildiren ekipler, amaçlarının Hatay’ı ulaşım standartları yüksek ve trafiği rahat bir kent haline getirmek olduğunu belirttiler.  
SAMANDAĞLILAR, BAŞKAN SAVAŞ’IN ÇÖZÜM ODAKLI HİZMETLERİNDEN MEMNUN 
Samandağlı vatandaşlar, uzun yıllardır kalıcı bir çözüm üretilemeyen yolda gerçekleştirilen sathi kaplama çalışmaları sonrasında HBB ekipleri aracılığıyla Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini ilettiler.
 
HBB Ulaşımda Standartları Yükseltiyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet