Skip Navigation Links

Şehit Olan Dokur, 5 Gün Sonra İzine Gelecekti

Şırnak'ın Uludere ilçesinde askerleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu şehit olan uzman erbaş Gökhan Dokur'un 5 gün sonra yıllık izine geleceği öğr

Gündem   A+a-

 
Şırnak'ın Uludere ilçesinde askerleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu şehit olan uzman erbaş Gökhan Dokur'un 5 gün sonra yıllık izine geleceği öğrenildi.
Şırnak'ın Uludere ilçesinde askerleri taşıyan minibüsün devrilmesi sonucu şehit olan uzman erbaş Gökhan Dokur'un 5 gün sonra yıllık izine geleceği öğrenildi. Aslen Uşaklı olan uzman erbaş Gökhan Doruk'un, cenazesinin eşi Hülya Dokur'un isteği üzerine İskenderun'da toprağa verileceği öğrenildi.
Hatay'ın İskenderun İlçesinde oturan Hülya Dokur'un babası damadının ölüm haberini askeri yetkililerden öğrendi. Dumlupınar Mahallesinde oturan Nusret Altun evinin önüne dev Türk bayrağı astı. Atun, "Vatan sağolsun yapacak bir şey yok, iki ay önce damadım ile görüşmüştüm. Kızım ile sabah telefonla görüştüm ve 5 gün sonra memleketine 15 günlük izine geleceklerdi. Kısmet olmadı." derken göz yaşlarına hakim olamadığı gözlendi. Uzman erbaş Gökan Dokur'un eşi Hülya Doruk'un yakın akrabası olan Mehmet Aslan ise, "Dörötyolda görevini yaptıktan sonra Şırnak'a doğu hizmetine gitti. Gitmeden önce kendisi ile görüşmüştüm ve oraların tehlikeli olduğunu söylemiştim." dedi.
Henüz 8 aylık Poyraz Berat adlı bir erkek çocuğu olan uzman erbaş Gökhan Dokur'un cenazesinin yarın Kaptan Mehmet Paşa camisinde öğle namazın ardından askeri törenle İskenderun Şehitlik mezarlığına defnedileceği belirtildi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet