Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun'da Huzur İşte Budur..

İskenderun İlçesinde yaşayan Hıristiyan vatandaşlarımız kilise duvarına astıkları pankartla Müslümanların Ramazan ayını kutladılar.

İskenderun'da Huzur İşte Budur..

Gündem   A+a-

İskenderun İlçesinde yaşayan Hıristiyan vatandaşlarımız kilise duvarına astıkları pankartla Müslümanların Ramazan ayını kutladılar. İskenderun’un en işlek caddelerinden biri olan Şehit Pamir Caddesinde bulunan Ortodoks Kilisesine Ramazan ve Kurban Bayramlarında astıkları pankart ile kardeşlik ve hoşgörü mesajları veren Hıristiyan vatandaşlarımız bu Ramazan ayında da aynı inceliği gösterdiler.

Kilisenin ön duvarına asılan pankartta ‘Tüm İslam Aleminin Mübarek Ramazan ayını kutlarız’ yazısı yer aldı. Hatay’ın hoşgörü kenti olduğuna vurgu yapan İskenderun Ortodoks Kilisesi Vakıf Mütevelli heyeti Başkanı Can Teymur, “Ramazan ayının tüm İslam alemine barış huzur ve kardeşlik getirmesini temenni ediyoruz. Yaşanan terör olayları nedeniyle çok acılı ve üzüntülü günler yaşıyoruz. Ülkemizde yaşanan terör saldırılarının sona ermesini, Dünya’ya ve ülkemize barışın hakim olmasını temenni ediyoruz. Bu vesile ile tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyoruz” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar