Skip Navigation Links

Belen'in Güzellikleri Sergilenecek..

Belen Belediyesi ve İSKFAD'nin işbirliği ile “BELEN’İN TARİHİ, DOĞAL GÜZELLİKLERİ VE ZENGİNLİKLERİ” konulu Fotoğraf etkinliği gerçekleştirildi.

Belen'in Güzellikleri Sergilenecek..

Gündem   A+a-

Belen Belediyesi ve İskenderun Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği’nin işbirliği ile “BELEN’İN TARİHİ, DOĞAL GÜZELLİKLERİ VE ZENGİNLİKLERİ” konulu Fotoğraf etkinliği gerçekleştirildi. 
Belen’in tarihi, kültürel değerleri, zenginliklerini fotoğraflayan dernek üyeleri, çalışmalarının ilk etabında Belen’in Kanuni Sultan Süleyman Kervansaray’ı, Abdurrahman Paşa Türbesi, Tarihi Kilise Kulesi ve Kilise kalıntıları, Şehitlik Abidesi, ilçe merkezindeki kahvehaneler, Rüzgârgülleri, Belen’den portreler ve yaşamları konu alan fotoğraf çalışmaları yapıldı. 
Önümüzdeki süreçte pey der pey davam edecek çalışmalarla Belen’in gezi ve fotoğraf çekimleri yapılacağını belirten İskenderun Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği yetkilileri, çekilen fotoğrafların Belen Belediyesinin katkılarıyla düzenlenecek bir sergi ile halkla buluşacağını söyledi.
Çekimlerden elde edilen fotoğraflar ile Belen ilçesinin tarihi ve doğal güzellikleri ve ekonomisi ile öne çıkan ürünlerin bir katalogda toplanacağını belirten dernek yetkilileri, Belen Belediyesi’nin katkılarıyla ilçeye kalıcı, sanatsal içerikli Belen fotoğraflarından oluşan bir katalog hazırlanacağını kaydettiler.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet