Skip Navigation Links

Gönüllü Sağlık Liderleri Geliyor..

Hatay İl Sağlık Müdürlüğü İskenderun Toplum Sağlığı Merkezi, önemli bir projeye imza atıyor.

Gönüllü Sağlık Liderleri Geliyor.. Web
TV

Eğitim   A+a-

Hatay’ın pilot il olarak seçildiği İskenderun Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle sürdürülen proje, gençlerin  uyuşturucu madde bağımlılığı, sigara ve alkol gibi kötü alışkanlıklarından kurtarılması hedefleniyor. 
Gönüllü Gençlik Sağlığı Liderliği adı altında yürütülen projenin gönüllü sağlık liderleri  ise oldukça kararlı görünüyorlar. Heyecanları konuşmalarına yansıyan öğrenciler, gönüllü sağlık liderliği projesi ile yaşıtlarını kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmaya kararlı olduklarını söylediler. 
İskenderun Toplum Sağlığı Merkezi Eğitim Hemşiresi Tuba Bilgin yaptığı açıklamada şöyle dedi : “Sağlık Bakanlığı’na bağlı bir projedir. Projemiz Gönüllü Genç Sağlık Liderleri Türkiye’de ilk Hatay’da uygulanan bir proje sonucu gerçekleşti. Gönüllü Genç Sağlık Liderleri Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde yürüttüğümüz bir proje. Genç Sağlık Liderleri yetiştiriyoruz. 20 kişi ile başladık. Sağlık liderlerimiz yetiştikten sonra, sorunlu problemli öğrencilerimize hedef kitleye kadar inerek hem sağlık eğitimleri verilecek kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak amacıyla düzenlenen bir proje. “
İskenderun Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Abdullah Duman Eker de yaptığı açıklamada, gönüllü sağlık liderliği projesine dahil olan öğrencileriyle gurur duyduğunu ve başarılı olacaklarına inandığını söyledi. 
 
Gönüllü Sağlık Liderleri Geliyor..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet