Skip Navigation Links

Şehit Ailesinden Ağlatan Hayırseverlik Örneği..

Şehit Evlatlarının Mezun Olduğu Okula Laboratuvar Yaptırdılar..

Şehit Ailesinden Ağlatan Hayırseverlik Örneği..Web
TV

Gündem   A+a-

Şehit haberlerinin ardı ardına geldiği Türkiye’de, şehit ailesinin davranışı büyük takdir topladı.
İskenderun’lu Görürüm ailesi 2009 yılında iki çocuklarından biri tek erkek evlatları Burak Görürüm’ün şehit olduğu haberiyle sarsıldı.
Burak Görürüm, Hatay’ın İskenderun İlçesi Bekbele Mahallesi’nin ilk şehidi olarak kayıtlara geçti. 
Evlatları Burak Görürüm’ü Karaman’da vatani görevini yaparken geçirdiği trafik kazası sırasında şehit veren Baba Şahin Görürüm, o günden beri oğlunun adını yaşatmak için çeşitli hayır işleri yapıyor.
Hatay Payas Belediyesi’nden emekli Şahin Görürüm ile emekli öğretmen anne Nurten Görürüm, tek erkek evlatları olan İskenderun Akdeniz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi mezunu evlatlarının adına yaptırdıkları hayırlarla büyük takdir topladılar.
Yine evlatlarının mezun olduğu İskenderun Akdeniz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’ne bilgisayar laboratuvarı yaptıran baba Şahin Görürüm ile anne Nurten Görürüm, yüreklerinde hissettikleri acıyla mutluluğu birarada yaşadılar. 
Okul Müdürü Abdullah Duman Eker ve Müdür Yardımcısı Miktat Kurdoğlu, açılış töreni öncesi şehit ailesiyle yakından ilgilenerek, yaptıkları hayırseverlik örneğinin herkese örnek olmasını dilediler. 
İskenderun Akdeniz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen törende İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, okul müdürü Abdullah Duman Eker, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Erol Aygen, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı törenle açılışı yapılan bilgisayar laboratuvarı, duygulu anlar yaşanmasına neden oldu. 
Açılışta konuşma yapan İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, Şehit Burak Görürüm’e Allah’tan rahmet, anne ve babasına başsağlığı ve sabır dileyerek başladığı konuşmasında, İskenderun Akdeniz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi mezunu şehidin adının ilelebet yaşayacağı eserin mezun olduğu okulda yapılmasının ayrı bir gurur ve mutluluk olduğunu ifade ederek  teşekkür etti. 
Açılışın ardından evlatları Şehit Burak Görürüm adına yaptırdıkları bilgisayar laboratuvarında duygularını ifade eden anne emekli öğretmen Nurten Görürüm, acı ve mutluluğu birarada yaşadığını ifade etti. 
Payas Belediyesi’nden emekli baba Şahin Görürüm de yaptığı açıklamada, tek erkek evladı Şehit Burak Görürüm’ün mezun olduğu okulunu çok sevdiğini belirterek, o dönemlerde iki yıl okul aile birliği başkanlığı yaptığını söyledi. 
İskenderun Akdeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin kendileri için ayrı bir yeri ve önemi olduğunu belirten Şehit Babası Şahin Görürüm, Bekbele Mahallesi’nde parkta bir çok eksiği giderdikleri gibi bir de evlatları adına çeşme yaptırdıklarını sözlerine ekledi. 
 
 
Şehit Ailesinden Ağlatan Hayırseverlik Örneği.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet