Skip Navigation Links

HBB Ortak Yaşam Alanlarını Özenle Düzenliyor

HBB'ne bağlı ekipler,sorumluluğu dâhilindeki tüm yollarda ve ortak yaşam alanlarında bakım- onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

HBB Ortak Yaşam Alanlarını Özenle Düzenliyor

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, il genelinde sorumluluğu dâhilindeki tüm yollarda ve ortak yaşam alanlarında bakım- onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.
Hatay’ın ulaşım sıkıntılarını ürettiği çözümlerle ortadan kaldıran Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğündeki HBB ekipleri, güzergâhlarda, ortak yaşam alanlarında ve parklarda meydana gelen deformeleri onararak, kent estetiğine yakışır bir görünüme kavuşturuyor.
İSKENDERUN’DA BEKBELE- GEDİKSARAY YOLU İLE ÇINARLI OYUN PARKI’NA KİLİT PARKE TAŞI  
HBB ekipleri bu çerçevede, İskenderun ilçesine bağlı Bekbele- Gediksaray yolunda kilit parke taşı döşeme çalışması başlattı.
Ekipler, Bekbele Mahallesi’ndeki çalışmalarına Çınarlı mevkiinde bulunan oyun parkına 2000 metrekare kilit parke taşı döşemesi gerçekleştirerek, çocukların daha güvenli ve sağlıklı bir ortamda oyun oynayıp vakit geçirebilecekleri park alanları sağladı.
İSKENDERUNLU VATANDAŞLARDAN BAŞKAN SAVAŞ’IN İNSAN ODAKLI SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINA TEŞEKKÜR
İnsan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusundaki hizmetleriyle vatandaşların rahatını ön planda tutan HBB’nin kapsamlı çalışmalarını Başkan Savaş adına yerinde inceleyen 2. Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, huzur ve refahın arttırılması bağlamında hizmetlerin artarak süreceğini kaydetti.
Bekbele Mahalle Muhtarı Necati Bahriyeli ve mahalle sakinleri, Bölge Koordinatörü Beydilli aracılığıyla hizmetlerin öncüsü olan ve attığı her adımda hemşehrilerinin menfaatini ön planda tutan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini ilettiler.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet