Skip Navigation Links

Genç Kızdan Haber Alınamadı

Sağlık ocağına gitmek için evden çıkan genç kızdan bir daha haber alınamadı

Gündem   A+a-

Sağlık ocağına gitmek için evden çıkan genç kızdan bir daha haber alınamadı

Sağlık ocağına gitmek için evden çıkan 20 yaşındaki kızdan bir daha haber alınamadı. Antakya’da sağlık ocağına dişine dolgu yaptırmak için giden 20 yaşındaki Burcu Öncü’den haber alamayan ailesi endişe içinde bekliyor.
29 Temmuz günü sabah saatlerinde Antakya’daki evinden 2 Nolu Sağlık Ocağına diş ağrısı şikâyeti nedeniyle giden 20 yaşındaki Burcu Öncü’den bir daha haber alamayan ailesi güvenlik güçlerine haber verdi.
Kız kardeşinin evden kaçabileceği şüphesini akıllarından bile geçirmediklerini söyleyen Abi Hüseyin Öncü “Evden kaçtı mı diye bir düşünce dahi aklımıza gelmedi. Burcu’nun her hangi bir aile sorunu ve her hangi bir sıkıntısı yok. Kendisinin istediği ve bizlerin onay verdiği bir nişanlılık süresi yaşıyor ve Ramazan Bayramının ardından yapacağı düğününe hazırlanıyordu. Mutlu bir aile yaşamı ve mutlu bir evlilik hazırlığında iken bir anda ortadan kaybolmasına anlam veremiyoruz. Gidebileceğini düşündüğümüz tüm akrabalarımızı aradık ama sonuç çıkmadı. Hayatından endişe ediyoruz” dedi.
Yaklaşık 1,45 yıldır nişanlı olduğu Burcu Öncü’nün bir anda kaybolmasına anlam veremediğini söyleyen Mahmut Bayraktar ise “Düğünümüze yalnızca 1 ay kaldı. Çeyiz hazırlıklarımızı güle oynaya yapıyorduk. Aramızda hiç sorun yoktu. Mutluydu. Nasıl oldu da bir anda sağlık ocağına gitmek için evden çıktıktan sonra haber alamadım anlayamıyorum. Telefonu hep kapalı, hayatından endişe ediyorum. Başına kötü bir şey gelmesinden korkuyoruz” diye konuştu.
Öncü ailesi 29 Temmuz tarihinden beri haber alamadıkları kızları Burcu Öncü’nün bulunması için emniyete haber verdiklerini ve tüm Türkiye’ye kayıp olarak bildirildiğini ancak kendilerinin de boş durmamak için TV kanallarında yayınlanan “Kayıp” programlarına başvuruda bulunduklarını da söylediler.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet