Skip Navigation Links

‘Fokurtu Nargile Cafe’ Açıldı

İşletmeciliğini Gülay Subatay Taş ve Hüseyin Subatay kardeşlerin yaptığı Fokurtu Nargile Cafe Numune Mahallesi, Gelişim Hastanesi Yolu Üzeri,

 ‘Fokurtu Nargile Cafe’ Açıldı

Gündem   A+a-

İşletmeciliğini Gülay Subatay Taş ve Hüseyin Subatay kardeşlerin yaptığı Fokurtu Nargile Cafe Numune Mahallesi, Gelişim Hastanesi Yolu Üzeri, Belediye Garaj Kapısı karşısında hizmete açıldı.

Geçmişte, bir dönem İskenderun Güney Tv’de yayınlanan müzik programının sunucularından olan Gülay Subatay Taş, kardeşi Hüseyin Subatay,  yakınları ve aile bireyleri ile birlikte Fokurtu Nargile Cafe’nin açılışını gerçekleştirdiler.

Oldukça nezih bir mekan olan Fokurtu Nargile Cafe, açılışı ile birlikte İskenderun’un gözde mekanları arasında adından sıkça söz ettirecek gibi.

Açılışta konuklara hitaben kısa bir konuşma yapan mekanın genç işletmecilerinden Gülay Subatay Taş, “Kardeşim Hüseyin Subatay ile İskenderun’a ve bölgeye yakışır nezih bir mekan açmayı düşündük. Bunu hayata geçirdiğimiz için çok mutluyuz. Fokurtu Nargile Cafe’mizde bölge halkımızın Kumda Türk Kahvesi ile günün yorgunluğunu atabilecekleri dinlenebilecekleri bir mekan oluşturduk.

Müşterilerimiz, kaliteli hizmet anlayışımızla ve bu işte tecrübeli personellerimizle kendilerini özel hissedecekler. Cafemizde, fastfood çeşitleri, sıcak-soğuk içecekler ve dondurma çeşitlerinin yanı sıra, Kumda Türk Kahvesinin en özel tatlarını burada bulabilecekler.

Yine İskenderun’un bir numaralı Nargile Ustası Umut Yayman (Maviş) ile özel nargile meyve rüyası çeşitleri, meyvenin özünü, nargile ile Fokurtu Cafe’de buluşturduk. Bizler İskenderun’un hizmet sektöründe çok ileride olduğunu düşünüyoruz. Özellikle İskenderunlulara kaliteli bir hizmet verebilmek adına böyle bir yer açmaya karar verdik. Yeni bir kavram ile İskenderun ve bölge müşterilerimize hizmet vereceğiz" dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet