Skip Navigation Links

Dengesini Kaybeden Paraşütçü Otomobil Üzerine Düştü

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Havacılık Kulübü tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen paraşütçüler etkinliği talihsiz kaza ile son buldu.

Gündem   A+a-

 
Dengesini Kaybeden Paraşütçü Otomobil Üzerine Düştü
 
Hatay’ın İskenderun ilçesinde Havacılık Kulübü tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen paraşütçüler etkinliği talihsiz kaza ile son buldu.
Edinilen bilgiye göre olay, İskenderun Atatürk Anıtı Meydanı üzerine meydana geldi. Start Platformundan atlayarak İskenderun Atatürk Anıtı Meydanı üzerine inmek için hamle yapan Fatih Hoca isimli paraşütçü yaklaşık 15 metre mesafede dengesini kaybederek park halinde olan 31 L 8153 plakalı otomobil üzerine düştü.
Sahil bandı üzerinde bulunan vatandaşlar olayı Acil 112 ekiplerini arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen Acil 112 ekipleri yaralı paraşütçüye ilk müdahaleyi yaparak ambulans ile İskenderun Devlet Hastanesine götürüldü.
Atatürk Anıtı Meydanında diğer paraşütçüler arkadaşları “yaralanan arkadaşın çok iyi paraşütçü olduğunu yıllardır yamaç paraşütü yaptığını olayla ilgili ters rüzgâra kapılarak dengesi kaybetmesi sonucu böyle bir talihsiz olay geçirdiğini” söylediler.
Olay yerindeki vatandaşlarda “15-20 metrelik bir mesafede dengesini kaybetti ve biranda otomobil üzerine düştü” diye belittiler.
İskenderun Devlet Hastanesine kaldırılan Fatih H isimli paraşütçü hayati durumum iyi olduğu bildirildi.
 
 
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet