Skip Navigation Links

Mezarlık Yoluna Parke Taşı Döşendi

HBB Ekipleri kullanılamaz hale gelen yollarda hızlı çözümler üretiyor

Mezarlık Yoluna Parke Taşı DöşendiWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), vatandaşları rahatlatma anlamında il genelinde yürüttüğü faaliyetler doğrultusunda, Fen işleri Daire Başkanlığı eliyle kapsamlı hizmetler sunuyor.
HBB ekipleri, şiddetli yağışların etkisiyle sıkıntılar yaşanan ilçe güzergâhlarında başlattığı yol yapım, bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına İskenderun ilçesinde devam etti.
SARISEKİ MAHALLESİ’NDEKİ MEZARLIK YOLUNA KİLİT PARKE TAŞI DÖŞENİYOR
İskenderun’a bağlı Sarıseki Mahallesi mezarlık yolunda kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başlayan HBB ekipleri, vefat eden yakınlarının mezarlarını ziyarete gelen vatandaşların mezarlığını daha rahat ziyaret edebilmeleri için onarım çalışmalarına başladı.
HBB ekipleri, özellikle yağışlı havaların etkisiyle yıpranarak yer yer çukurlar oluşmasıyla sıkıntılı hale gelen Sarıseki Mahallesi mezarlık yolundaki çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını ifade etti. 
Sürdürülen çalışmalar neticesinde mezarlık yolunu ıslah eden ve vatandaşların takdirini kazanan HBB ekipleri, il genelinde sıkıntı yaşanan güzergâhlarda kısa zamanda daha rahat ulaşım yapılabilecek kalıcı çözümler sunulacağını bildirdi. 
SARISEKİLİLERDEN, SORUNLARA ÇÖZÜM ODAKLI HİZMETLER SUNAN BAŞKAN SAVAŞ’ A TEŞEKKÜR
Sarısekili vatandaşlar, kullanımın sırasında zorluk çektikleri yolda bakım onarım çalışmaları başlatılmasına vesile olan ve hemşehrilerinin her sıkıntısına çözüm odaklı hizmet anlayışıyla yaklaşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür ettiler.
 
Mezarlık Yoluna Parke Taşı Döşendi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet