Skip Navigation Links

Mezarlıklar Yoluna Parke Taşı Döşendi

HBB'nin ulaşımı kolaylaştıran çalışmaları Hatay'ın her yerinde

Mezarlıklar Yoluna Parke Taşı DöşendiWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından il genelinde yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları, ulaşımın daha düzgün yapılabilmesi ve vatandaşların can ile mal güvenliğinin sağlanması anlamında büyük önem taşıyor.
HBB Fen İşleri Daire başkanlığına bağlı ekipler, vatandaşların kötü hava şartlarında sıkıntı yaşadığı İskenderun ilçesine bağlı Çankaya Mezarlığı’nda başlattığı kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını tamamlanarak vatandaşın hizmetine açıldı.
YIPRANAN VE DEFORME OLAN İSKENDERUN ÇANKAYA MEZARLIK YOLU HBB EKİPLERİ TARAFINDAN ONARILDI 
Kötü hava koşullarında yıpranarak deforme olan ve kullanılamaz hale gelen mezarlık yolunu halkına yakışır hale getiren HBB ekipleri, vatandaşların mezar ziyaretleri sırasında daha temiz ve ulaşımı daha kolay bir ortamda gerçekleştirmesine vesile oldu.
VATANDAŞLAR, ULAŞIMI RAHATLATAN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİLER
Ekiplerin çalışmaları sonucunda yağışlı havalarda dahi düzenli ve rahat bir şekilde ulaşım yapmaları sağlanan vatandaşlar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a halkının rahatı için hizmet anlamında yapılan çalışmalarda ortaya koyduğu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkürlerini ilettiler.
 
Mezarlıklar Yoluna Parke Taşı Döşendi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet