Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Masal kahramanları projesi

'Masal Kahramanları' adı ile başlatılan eğitim çalışması kapsamında altı farklı ülkeden eğitimcilerin oluşturduğu heyet İskenderun Belediye Başkanıvek

Gündem   A+a-

Masal kahramanları projesi

'Masal Kahramanları' adı ile başlatılan eğitim çalışması kapsamında altı farklı ülkeden eğitimcilerin oluşturduğu heyet İskenderun Belediye Başkanıvekili Zeki Aytaş’ı makamında ziyaret etti.
12 Temmuz 2012 tarihine kadar sürecek olan ‘Masal Kahramanları’ projesinde ortak eğitim çalışma yapıldığını ifade eden proje sorumlusu ve Gümüş Koleji İngilizce Öğretmeni Murat Çınkı, "Proje çalışması ile öğrencilerimizin yabancı dili öğrenme yetenekleri her geçen gün artmaktadır. Yunanistan, Romanya, İspanya, İtalya, Polonya, Slovakya, gelen eğitici arkadaşlarımız ile ortaklaşa düzenlediğimiz programlar ile daha farklı yöntemleri denemiş oluyoruz" dedi.
Belediye Başkanvekili Aytaş ise eğitimcilerin ziyaretinden dolayı memnuniyeti ifade etti ve şunları söyledi: "Öncelikle hepiniz hoş geldiniz, sizleri İskenderun’da görmekten büyük bir sevinç duydum, bu anlamlı proje ile İskenderun’u ülkelerinizde tanıtacaksınız. İskenderun tarihi çok eskilere dayanır, kaldığınız süre içerisinde İskenderun’un ne kadar önemli ve güzel bir kent olduğunu görebileceksiniz. Bu eğitim çalışmasına katılan herkesi kutluyorum ve başarılar diliyorum."
Her ülke temsilcine anı tabağı sunan Aytaş, konuklarına İskenderun tanıtım CD’si, fotoğraf galerisi ve hatıra kalemi de sundu. Konuk heyet, belediye başkanvekili Aytaş'la birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş