Skip Navigation Links

HBB Takımları Turnuvaya Damga Vurdular

19 Mayıs Gençlik Şöleni kapsamında düzenlenen basketbol turnuvası sona erdi.

HBB Takımları Turnuvaya Damga VurdularWeb
TV

Spor   A+a-

Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, bilimle, sanatla ve sporla buluşturan atılımlar gerçekleştiren Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle 16- 19 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen "Gençlik Şöleni ve Basketbol Turnuvası'nın şampiyonları belli oldu.
 
ULU ÖNDER M. KEMAL ATATÜRK'ÜN GENÇLERE ARMAĞANI OLAN BAYRAMDA, GENÇLER SPOR YAPMANIN TADINA VARDI
 
Hatay’ın ulusal ve uluslararası sportif başarılarla anılması için atılan adımların en somut örneklerinden biri olarak Hatay halkının hizmetine sunulan HBB Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi, birçok spor branşına başarıyla ev sahipliği yapıyor.
 
Turnuva kapsamında takımların kıyasıya mücadele etmesiyle renkli geçen organizasyonda final müsabakalarının oynandığı bu anlamlı günde Atatürk gençleri, spor yaparak hem bayramı hem de şampiyonluk sevincini eğlenceli bir şekilde yaşadılar.
 
HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SPOR TAKIMLARI, TURNUVAYA BAŞARILARIYLA DAMGA VURDULAR
 
Kız ve erkek takımlarının mücadele ettiği final müsabakalarında erkek takımlarında Hatay Büyükşehir Belediye Spor, Hatay Gençlik Spor Kulübü'nü 98- 28'lik skorla, kız takımlarında ise Hatay Büyükşehir Belediye Spor, Antakya Güney Spor Kulübü'nü 32- 28'lik skorla yenerek şampiyonluğa adlarını yazdıran takımlar olmayı başardılar.
 
Ülkemizin aydınlık geleceğinin teminatı olan gençlerimizin bu anlamlı bayramı adına yakışan spor havasında yaşamaları amacıyla düzenlenen turnuvada, gençlerin yaşadığı mutluluk ve heyecan görülmeye değerdi.
 
HEDİYELERLE BULUŞAN GENÇLERDEN SPORCU DOSTU BAŞKAN SAVAŞ'A TEŞEKKÜR
 
Hatay'a sportif bir renk katan turnuvanın sonunda şampiyon takımlara hediyelerini HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Gökhan Yıldırım tarafından takdim edildi.
 
Turnuvayla ilgili değerlendirmeler yapan Yıldırım, Hatay'ı spor arenasında ülke gündemine taşıyan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'a teşekkür etti.
 
Turnuvaya katılan gençler de, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından kendilerine armağan edilen bu bayramda duyarlı davranışından ve desteklerinden dolayı sporcu dostu Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş'a teşekkürlerini ilettiler.
 
Dereceye giren gençler, bu anlamlı günü hayatlarının güzel bir anısı olarak hatırlamak amacıyla toplu hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra turnuva son buldu.
 
HBB Takımları Turnuvaya Damga Vurdular videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet