Skip Navigation Links

Fatih Anadolu Lisesi’nden Anlamlı Etkinlik

İskenderun Fatih Anadolu Lisesi, Bahar şenliği etkinliklerini Gaziler ve huzur evi sakinleri ile birlikte eğlenerek kutladı.

Fatih Anadolu Lisesi’nden Anlamlı Etkinlik

Eğitim   A+a-

Fatih Anadolu Lisesi yönetimi ve Okul aile birliği tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen Bahar şenliklerinde bu yıl Huzur evi sakinleri ve Gaziler konuk edildi.
 Okul bahçesinde gerçekleşen 3. Bahar şenliğinde Fatih Anadolu Lisesi öğrencilerinden oluşan Folklor ekibi, halk oyunları ve danslarıyla şenliğe renk kattı. Şenlik sürecinde yine okul öğrencilerinden oluşan orkestra eşliğinde öğrenciler, öğretmenler, veliler ile birlikte Gaziler ve huzurevinden gelen yaşlı konuklar birlikte eğlenceli anları paylaştılar.
Okul müdürü Kadir Sarı ve idarecilerle birlikte okul aile birliği başkanı Gülten Yazıcı ve aile birliği üyelerinin ev sahipliğinde gaziler ve huzurevi sakinleri ile neşe içinde paylaşılan şenlik etkinlikleri kapsamında sohbetler edildi, birlikte yemek yenildi. Konuk gaziler ve yaşlı huzurevi sakinlerinin mutluluğu görülmeye değerdi.
Gün boyu süren etkinliklerin sonunda konukların veda zamanı sergiledikleri duygusallıkla, mutluluk ve hüzün aynı anda gözlere yansıdı.
19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramı arifesinde, böylesine anlamlı bir günde güzel bir organizasyonla gençlerimizi yaşlı konuklarımızla bir araya getirmenin ve birlikte hoşça zaman geçirmiş olmanın kendileri için anlamlı ve önemli olduğunu vurgulayan okul müdürü Kadir Sarı; “geleneksel hale getirdiğimiz bu şenliklerimiz ve sosyal etkinliklerimiz devam edecek. Gazilerimize ve kimsesiz yaşlılarımıza, gençlerimizle birlikte sahip çıkmanın gururunu yaşıyoruz. Geçmişi olmayanın geleceği de olmaz. Bizler geçmişimize ve geleceğimize saygılıyız. Bu gurur ve umudu gençlerimize aşılamaya çalışıyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen başta Okul aile birliği üyelerimiz olmak üzere, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz” dedi. Şenliğin sonunda günün anısına konuklara çiçek takdim edildi. Ayrıca katkı ve emeklerinden dolayı Okul aile birliği adına Başkan Gülten Yazıcı’ya Okul Müdürü Kadir Sarı tarafından bir teşekkür plaketi takdim edildi.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet