Skip Navigation Links

Sosyal Güvenlik Haftası Etkinlikleri

İskenderun Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Bilgin Çam ve Müdür Yardımcısı Mustafa Zorlu, Engelliler Spor Kulübü sporcularına

Sosyal Güvenlik Haftası Etkinlikleri

Gündem   A+a-

İskenderun Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Müdürü Bilgin Çam ve Müdür Yardımcısı Mustafa Zorlu, Engelliler Spor Kulübü sporcularına konferans vererek sigorta kapsamında olan ve olmayan tüm Engelli sporculara bilgiler verdi.


SGK Müdürü Çam, bu sene SGK’nın 10. Yılı olduğunu, 16 Mayıs-20 Mayıs arasında da Sosyal Güvenlik Haftasının kutlandığını belirtti.Çam,amaçlarının Sosyal Güvenliği tüm detaylarıyla halka anlatmak olduğunu belirterek, hafta nedeniyle yapılan çalışmalardan sözetti:
“İskenderun Sigorta Müdürlüğü olarak; 
1) 16 Mayıs 2016 tarihinde saat 9:30'da Engelsiz Yaşam Rehabilitasyon Merkezinin Belen Kervan Saray 'da düzenlediği merkezi ziyaret ederek, haftalarını paylaştık. Ayrıca iki köy okullarına giderek öğrencilere bilgilendirme toplantısı yaptık.
2) İl Müdürlüğümüzle birlikte 17 Mayıs 2016 da Muhasebeciler Odası İTSO ve Deniz Ticaret Odası ziyaret edildi.
3) 18 Mayıs 2016 tarihinde İskenderun Engelliler Derneğinin katılacağı 1 nolu Belediye Gazinosu’nda tarafımca SGK olarak Engelli Hakları ile ilgili bilgilendirme toplantısı yapıldı.
4) 20 Mayıs 2016 Cuma saat 9:00-12:00 Arası Kızılay Kan Merkezi personeli Müdürlüğü'müzü ziyaret edecektir. İsteyen personelimiz kan bağışında bulunacaktır.”

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet