Skip Navigation Links

Hele Bir Tatbak !!!

İskenderun’da kalitenin ve lezzetin yeni adresi TAT BAK İskender, kebap ve ızgara salonları oldu.

Hele Bir Tatbak !!!Web
TV

Gündem   A+a-

İskenderun’da kalitenin ve lezzetin yeni adresi TAT BAK İskender, kebap ve ızgara salonları oldu.

İskenderun Belediyesi’nin arka caddesi ve ön caddesinde faaliyete genç girişimciler Devran Arslan ve Onur Levent’in özenli çalışmalarıyla 2 ayrı şubede hizmet veren Tatbak İskender, Kebap ve ızgara salonları, lezzeti, etinin kalitesi, ürünlerin tazeliği, tecrübeli ekibi ve sunum farkıyla müşterilerin büyük beğenisini topluyor.

“Hele Bir Tat Bak !” sloganıyla emin adımlarla ilerleyen genç girişimciler Onur Levent ve Devran Arslan, kalite, lezzet, tazelik ve sunum farkıyla hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını söylediler.

İskenderun Belediyesi’nin arka caddesi Tatbak’da İskender, ön caddesinde Tatbak Izgara ve Kebap salonunda da ızgara ve kebap çeşitleriyle hizmet veren Tatbak, “Hele Bir Tatbak” sloganıyla da hizmet verirken, tüm müşterilerinde bağımlılık yapmaya devam ediyor.

Tecrübeli ekibi, kaliteli, et ve tavuk çeşitleri, ferah salonuyle keyifli ziyafetlerin birinci adresi olmayı Onur Levent ve Devran Arslan işletmeciliğiyle kısa sürede başaran Tatbak, kalabalık yemek organizasyonları, iftar davetleri ve isteğe göre  ev ve işyerlerine kilo ile et, kıyma ve tavuk siparişleriyle hizmet veriyor.

Tatbak İskender : 0 326 613 52 90

Tatbak Izgara Kebap : 0 326 617 44 13-14

 

 

 

Hele Bir Tatbak !!! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet