Skip Navigation Links

'Oy Sandıklarını Vatanı Korur Gibi Koruyacağız'

CHP Hatay Milletvekili Adayı Mevlüt DUDU; 'OY SANDIKLARINI VATANI KORUR GİBİ KORUYACAĞIZ'

Gündem   A+a-

 
CHP Hatay Milletvekili Adayı Mevlüt DUDU;
 
 
“OY SANDIKLARINI VATANI KORUR GİBİ KORUYACAĞIZ”
 
 
 
12 Haziran Pazar günü yapılacak seçimlerle ilgili bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Mevlüt Dudu, “Oy sandıklarını vatanı koruru gibi koruyacağız” dedi.
 
AKP iktidarının yolsuzluklarının sandıklara da yansımasını engelleyecek her türlü önlemi aldıklarını belirten Mevlüt Dudu açıklamasında şunları söyledi.
 
“Genel merkezimiz ülke genelindeki tüm sandık ve seçmenleri bilgisayar ağı ile denetim altında tutuyor. Biz de kendi bölgemizde sandık görevlilerimiz, müşahitlerimiz ve avukatlarımızla her sandığı son ana kadar bekleyeceğiz.
 
“AKP iktidarı tarihte ilk defa 17 milyon fazla oy pusulası bastırdı. Bu fazla oy pusulalarının mantığını anlamak mümkün değil. Aklımıza hep kötü senaryolar geliyor. Ama biz Cumhuriyet Halk partisi olarak seçim günü her yerde, her sandıkta her türlü olumsuzluğa hazırlıklı olacağız.
 
“12 Haziran günü sandıklardan gerçek halkın iktidarı mutlaka çıkacaktır. AKP iktidarının ve Sayın başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm telaşı bundan kaynaklanmaktadır. Ne yaparlarsa yapsınlar, yurttaşlarımız onları sandığa gömecek ve haramilerin saltanatına son verecektir
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet