Skip Navigation Links

HBB Mayıs Ayı Meclis Oturumunu Gerçekleştirildi

HBB Mayıs ayı oalağan meclis toplantısının 3. oturumu gerçekleştirildi.

HBB Mayıs Ayı Meclis Oturumunu GerçekleştirildiWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısının 3’üncü Oturumu, 13 Mayıs Cuma günü HBB Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.
HAKKÂRİ ÇUKURCA’DA ŞEHİT DÜŞEN 8 ASKERE RAHMET, YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLENDİ
HBB Meclisi’nde ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda Başkan Savaş, Hakkâri Çukurca’da şehit düşen 8 askerimiz için Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilemesinin ardından yapılan saygı duruşu ile başladı. 
HBB’NİN 2016 YILINA AİT EK BÜTÇESİNİ İLGİLENDİREN 12 MADDE OY ÇOKLUĞUYLA KABUL EDİLDİ 
Encümeni tarafından meclise tevdi edilen HBB’nin 2016 mali yılına ait ek bütçede 12 madde, oy çokluğuyla kabul edildi.
HBB Meclis toplantısının 11 Mayıs tarihinde gerçekleşen 2. Oturumunda Başkan Savaş’ın Hatay’daki tüm vatandaşlarına temiz su içirme söylemi doğrultusunda Altınözü ilçesindeki 17 mahalleye temiz içmesuyu şebekesi yapılması için HBB adına Başkan Savaş’a kredi kullanma yetkisi oy birliği ile kabul edilmişti.
Gerçekleşen 3. oturumun sonunda rapor ile ilgili düşüncelerini paylaşan Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Ziya Güleroğlu, raporun hazırlanma aşamasında gerekli her türlü evrakı temin eden daire başkanlarına teşekkür etti ve HATSU’nun yapmış olduğu çalışmaları takdirle takip ederek, Hatay’a sunacağı güzel işlerin olduğuna inandıklarını belirtti.
HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI 10 HAZİRAN’DA 
Hatay Büyükşehir Belediyesi, Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın 10 Haziran Cuma saat 14.00’te HBB Meclis Salonu’nda gerçekleşmesine karar verildi.
 
HBB Mayıs Ayı Meclis Oturumunu Gerçekleştirildi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet