Skip Navigation Links

'Allah Olmayanlara da versin'

İskenderun Basın camiasının sevilen isimlerinden Güney Medya gurubu haber muhabiri ve Güney TV Ana haber spikeri Cuma Keseroğlu, Baba olmanın mutluluğ

Gündem   A+a-

İskenderun Basın camiasının sevilen isimlerinden Güney Medya gurubu haber muhabiri ve Güney TV Ana haber spikeri Cuma Keseroğlu, Baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Hafta sonu İskenderun Özel palmiye hastanesinde Kadın Hastalıkları ve doğum Uzmanı Süleyman Aslan gözetiminde doğuma alınan Eşi Ayşe KESEROĞLU bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Yaklaşık 7 yıllık evli olan ve 6 yaşında bir kız çocuğu bulunan Cuma Keseroğlu’nun şimdi de bir erkek çocuğu olması Keseroğlu ailesini ve dostlarını sevince boğdu. Doğumdan hemen sonra Doktor Süleyman Aslan tarafından kontrolden geçirilen Anne ve bebeği ise sağlık durumlarının iyi olduğunu söyledi.

Allah Olmayanlara da versin.

Dünyaya merhaba diyen Küçük Anıl’ı kucağına alan Baba Cuma Keseroğlu duygularını dile getirirken oldukça heyecanlıydı. Aile mutluluklarının meyvesinin çocuk olduğunu dile getiren Cuma Keseroğlu, “Allah olmayanlara nasip etsin bir kız, bir erkek çocuğum oldu Allaha ne kadar şükretsek az” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet