Skip Navigation Links

Erhan Aksay Turnuvasında Heyecan Dorukta

İskenderun Gazeteciler Cemiyetini Galibiyete taşıyan golleri Mehmet Çetin (3) ile Cuma Keseroğlu atarken, Mobilyacılar'da Kemal Duman penaltı kaçırdı.

Erhan Aksay Turnuvasında Heyecan Dorukta

Gündem   A+a-

Hatay Büyük Şehir Belediyesi tarafından organize edilen geleneksel 32. Erhan Aksay Futbol turnuvasında heyecan doruk noktasında. İskenderun 5 Temmuz dış sahasında yapılan Körfez Grubunda günün en önemli karşılaşmasında İskenderun Gazeteciler Cemiyeti şöhretlerden kurulu Mobilyacılar Odası takımını 4-1 mağlup etti. Zevkli ve geçen karşılaşmada İskenderun Gazeteciler cemiyeti futbol takımını galibiyete taşıyan golleri 1'i penaltıdan olmak üzere 3 golü atan Mehmet Çetin, taraftarlara gençliğini hatırlatırken, Bölgemizin genç muhabirlerinden olan ve yazdığı haberleriyle gün geçtikçe takipçisi artan Cuma Keseroğlu da attığı güzel golle taraftarlardan alkış aldı.Mobilyacılar takımından Kemal Duman takımı adına penaltı kaçırdı..
YARGI FARKA GİTTİ 7-1
Günün diğer karşılaşması bol gollü geçti. İskenderun 5 Temmuz dış sahasında yapılan karşılaşmada Yargı Akademisi Biçer Beton'u her iki yarıda atılan gollerle 7-1 mağlup etti.
Günün son karşılaşması ise 51. Bakım Merkez Komutanlığı ile Meydan Mahallesi Yardımlaşma derneği arasında oynandı. Bu karşılaşmada her iki takımda bir birlerine üstünlük sağlayamayarak 3-3 berabere kaldılar.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet