Skip Navigation Links

İlkkurşun Gazetesi 15 Yaşında..

Yayın hayatına 2001 yılında haftalık olarak başlayan, 2003 yılında yayın periyodunu haftada ikiye, 2005 yılından itibaren de günlük

İlkkurşun Gazetesi 15 Yaşında..

Gündem   A+a-

Yayın hayatına 2001 yılında haftalık olarak başlayan, 2003 yılında yayın periyodunu haftada ikiye, 2005 yılından itibaren de günlük vasıflı gazete olarak yayın hayatını sürdüren gazeteniz İlk Kurşun kuruluşunun 15. Yıl dönümünü kutladı.
Sanayi Mahallesi Garaj altı 2 Nolu Sokak esnafıyla kahvaltıda bir araya gelen İlk Kurşun Gazetesi kadrolarının bu anlamlı gününe Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Hatay Büyükşehir Dörtyol Erzin ve Payas Koordinatör Müdürü Tansel Demirel, MHP İlçe Başkanı Şerif Türker, Dörtyol Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Gürakan, Dörtyol Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Yavuz Çelebi, Kızılay Dörtyol Şube Başkanı Yavuz Kaan Ateş, Dörtyol Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Gün ve İlkkurşunOff Road Kulübü Başkanı Bülent Vural katıldı. 
İlk Kurşun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sedat İskenderoğlu yaptığı konuşmada; “2001 yılında basın ahlak ilkelerine doğrultusunda ilkeli, dürüst ve tarafsız yayıncılık anlayışıyla çıktığımız yolda bizlere yol arkadaşlığı yapan ve her zaman varlıklarını yanımızda hissettiğimiz siz sevgili gönül dostlarımızın huzurunda tüm Dörtyol halkına şükran ve minnetlerimizi arz ediyoruz.” Dedi.
Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy’da yaptığı konuşmada; “Başta gazetenin kuruluş süreci ile yayın hayatında büyük katkıları ve emeği olan Ali Rıza Arıkan bey olmak üzere gazetenizin her zaman tarafsız olması konusunda sizlerin gösterdiği çabayı takdirle karşılıyor, bundan sonraki yayın hayatınızda da başarılarınızın devamını diliyoruz. Basın bizim için her zaman önemli olmuştur. Bu güne kadar hizmetlerimizin şekillenmesinde yapıcı eleştirileriyle yol gösterici olan ve kamuoyu oluşmasını sağlayan basın kuruluşlarına yakın durduk, bundan sonrada aynı samimiyeti muhafaza eden basın kuruluşlarımıza da kapımız açık olacaktır.” Dedi.
Sohbet havasında yapılan kahvaltının ardından Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy İlk Kurşun Gazetesi İmtiyaz Sahibi Sedat İskenderoğlu’na çiçek takdim etti ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Dörtyol’u ziyaretlerinde çekilmiş bir resmi günün anısı olarak hediye etti. 
Hatay Valisi Ercan Topaca’da gönderdiği kutlama yazısında; “Yayın hayatına başladığı 2001 yılından bugüne, yerel basınımızın güzide bir temsilcisi olarak önemli bir hizmeti yerine getiren İlk Kurşun Gazetesinin tüm yönetici ve çalışanlarını kuruluş yıldönümünüz vesilesi ile tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet