Skip Navigation Links

Sahte Nişanlıya 30 Bin Lira Kaptırdı

İnşaat, emlak işiyle uğraştığını belirten Ramazan Altunoğlu, bir internet sitesinden evlenmek üzere tanıştığı Yeliz A. adlı kişiye 30 bin liralık ziyn

Gündem   A+a-

30" src="/userfiles/altunoglu b.JPG" alt="" />
 
 
İnşaat, emlak işiyle uğraştığını belirten Ramazan Altunoğlu, bir internet sitesinden evlenmek üzere tanıştığı Yeliz A. adlı kişiye 30 bin liralık ziynet eşyasını kaptırdığını iddia etti.
 
Nikah yapmak üzere İstanbul'a giderken Pozantı'da verdikleri molada, nişanlısının 30 bin liralık ziynet eşyasını alıp kaçtığını öne süren Altunoğlu, 'İslami evlilik sitesi gonuldensevenler.com' internet sitesinden tanıştığını ve gönlünü kaptırdığını belirttiği Yeliz A. ile evlenmeye karar verdiğini söyledi. Ramazan Altunoğlu yaptığı açıklamada, İstanbul'da yaşadığını belirten Ramazan Altunoğlu, tanıştıktan bir ay sonra evlenmek için İskenderun'a geldiğini, nikah için de İstanbul'a gitmek isterken, Pozantı'da lavaboya gittiği sırada 30 bin liralık ziynet eşyası ve çok miktardaki nakit parasıyla birlikte nişanlısının da ortadan kaybolduğunu öne sürdü. Olayla ilgili savcılığa 'dolandırıcılık' başvurusunda bulunduğunu ifade eden Altunoğlu, Yeliz A. ve abisi olduğunu öne sürdüğü Soner A.'nın da emniyet güçlerince arandığını belirtti.
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet