Skip Navigation Links

HBB Can ve Mal Güvenliğine Önem Veriyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla taş duvar çalışmalarına başladı.

HBB Can ve Mal Güvenliğine Önem VeriyorWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Yayladağı ilçesine bağlı Dağdüzü Mahallesi’nde can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla taş duvar çalışmalarına başladı.
Ulaşım açısından tehlike arz eden noktalarda köprüler, sulama kanalları, menfezler yapan HBB ekipleri, heyelan tehlikesi bulunan noktalarda da taş duvar çalışması gerçekleştirerek Hatay’ın yaşanabilir bir kent olması yolunda önemli adımlar atıyor.
DAĞDÜZÜ MAHALLESİ’NE 6 METRE YÜKSEKLİĞİNDE VE 40 METRE UZUNLUĞUNDA TAŞ DUVAR
Şiddetli yağışların sebep olduğu toprak kaymaları ile heyelanın önüne geçmek amacıyla özverili çalışmalar gerçekleştiren Büyükşehir ekipleri, Dağdüzü’nde 6 metre yüksekliğinde ve 40 metre uzunluğunda taş duvar çalışması başlatarak ulaşımdaki güvenliği arttırdığı gibi görünüm açısından da estetik bir görüntü sağladı.
MAHALLE SAKİNLERİ BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ
Dağdüzülü vatandaşlar, Hatay’ın her ilçesine siyasi kaygı gütmeden eşit bir şekilde hizmet vererek can ve mal güvenliği önceliğinde hizmetler sunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkür etti.
 
 
 
 
 
 
HBB Can ve Mal Güvenliğine Önem Veriyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet