Skip Navigation Links

Hatay Boks Takımı Konya İline Gidiyor..

2-16. MAYIS. 2016 Tarihleri arasında Konya ilinde yapılacak olan Liseler Arası Türkiye Boks Şampiyonasında Hatay ilini

Hatay Boks Takımı Konya İline Gidiyor..

Gündem   A+a-

2-16. MAYIS. 2016 Tarihleri arasında Konya ilinde yapılacak olan Liseler Arası Türkiye Boks Şampiyonasında Hatay ilini temsil edecek olan idareci Antrenör ve Sporcu listesi belirlendi.

Yıldızlar ve Gençler kategorisinde yapılacak olan turnuvada  İskenderun Belediye Spordan bir antrenör ve beş sporcu .. Antakya Mahmut Ördek Boks Akademisinden bir Antrenör ve dört sporcu Hatay ili adına Liseler arası Türkiye Liseler Arası Boks  Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

2016 yılında Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde yapılan turnuvalarda göz dolduran sporcularımız Konya ilinde yapılacak turnuvada derece almak için çaba gösterecekler ve okudukları liselerde yeni sporcular yetişmesine öncülük edecekler.

Turnuva boyunca her zamanki gibi sporcuya Antrenöre yakışır şekilde hareket edileceğini biliyor ve geçmişte sürdürülen başarıların tekrarını canı gönülden bekliyor bu vesileyle tüm Hatay ili BOKS spor ekibine üstün başarılar diliyorum..

Liseler Arası Hatay Boks Takımı;

Boks Hakemi; Ahmet Suphi Erdener (Milli Boks Hakemi)

İdareci ;  Adnan Horoz

Antrenör; Hasan Erdener- Mahmut Ördek

Sporcular; İskenderun Belediye Spor ;  Recep Kızıldağ 48kğ/ Hüseyin Esen 60kğ/ Furkan Erdener 64kğ/ Emircan Uygun 69kğ/ Ömer Turgay 75kğ

Antakya Mahmut Ördek Boks Akademisi;M.Ali Açıkgöz 80kğ/ Sami Can Açıkgöz 80kğ/ Nesim Altınöz 69kğ/ Barış Sakallı 52kğ

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet