Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Nur İçinde Yatsın

İskenderun'un yakından tanıdığı Yuvuz camın sahiplerinden Nuri Yavuz'un oğlu Ramazan Yavuz Mardin yolunda geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını

Gündem   A+a-


 
İskenderun’un yakından tanıdığı Yuvuz camın sahiplerinden Nuri Yavuz’un oğlu Ramazan Yavuz Mardin yolunda geçirdiği trafik kazası sonrasında hayatını kaybetti. Hafta sonu Arkadaşlarıyla birlikte aldığı iş nedeniyle Mardin’e malzeme götüren ve daha sonra ise İskenderun’a dönüşünde Midyat yolu üzerinde direksiyon hâkimiyetini kaybederek araçla takla attıkları öğrenildi.
 
Aracın içerisinde Murat Sağlam ve Muhammet Sağlam da bulunuyordu. Edinilen bilgilere göre İskenderun’a dönüşü sırasında direksiyon hâkimiyetini kaybeden Belen Belediye spor kalecisi Ramazan Yavuz, Midyat yolu üzerinde virajı alamayarak sürdüğü araçla takla attılar.
Yaşanan kazada araç içerisinde bulunan Murat ve Muhammet Sağlam çeşitli yerlerinden yaralanırken aracı Suren Belen Belediye spor kalecisi Ramazan Yavuzunda hiç bir şeyinin olmadığı ve ayakta arkadaşlarıyla konuştuğu öğrenildi. Kazanın hemen ardından ise ambulans yerine Yakınlarını olay yerine gelerek kendilerini bir Başka ambulansla Batman devlet hastanesine götürerek tedavi altına alındı. Ayakta olan ve durumunun iyi olduğunu ailesine söyleyen ramazan Yavuz’un iç kanama sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi.
Çevresinde sevilen Belen Belediye spor kalecisi olan 28 Yaşındaki Ramazan Yavuz tüm spor camiasını derin üzüntüye boğdu. Kaza haberini duyan aile yakınları ve sporcu arkadaşları gecede evlerine gelerek taziye dileklerin de bulundular.
Nişanlı olan ve bir ay sonra düğünü olacak olan Ramazan Yavuz başta ailesi olmak üzere tüm sevenlerini derin üzüntüye boğdu. Dumlupınar Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, Yavuz ailesi,ve acılı Anne ile babanın yanı sıra çok sayıda Futbolcu arkadaşlardı da camideki törene katıldı.kılınan cenaze namazının ardından göz yaşları arasında omuzlara alınan genç Kaleci Ramazan Yavuz’un naşı Karaağaç asri mezarlığında toprağa verildi.
 
Belen Belediyespor’un kalecisi Ramazan Yavuz, Mardin Midyat yolu üzeriunde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Hatay Süper Amatör Ligde mücadele eden Belen Belediyesporun başarılı kalecisi Ramazan Yavuz’un genç yaşta geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetmesi, spor camiası olmak üzere yakınlarını da derin üzüntüye boğdu. Mardin Midyat yolu üzerinde virajı alamayarak direksiyon hakimiyetini kaybeden Yavuz’un kaldırıldığı Batman Devlet Hastanesinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Cenazesi İskenderun’a getirilen genç kaleciyi son yolculuğunda spor camiası ve sevenleri de yalnız bırakmadı. Çay Mahallesi Camisine getirilen genç kalecinin cenaze namazına İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek’de katılarak, aile yakınlarına ve spor camiasına baş sağlığı diledi. Geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybeden kaleci Ramazan Yavuz’un cenazesi Çay Mahallesi camisinde kılınan cenaze namazının ardından Karaağaç Asri Mezarlığında toprağa verildi.
 


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar