Skip Navigation Links

İrfan Odabaş Dualarla Anıldı

İskenderun Körfezi’nde faaliyet gösteren Assan Limanı’nda demirli Çin Halk Cumhuriyeti bandıralı geminin ambarına düşerek ölen

İrfan Odabaş Dualarla Anıldı Web
TV

Gündem   A+a-

İskenderun Körfezi’nde faaliyet gösteren Assan Limanı’nda demirli Çin Halk Cumhuriyeti bandıralı geminin ambarına düşerek ölen Artımet Uluslararası Gemi Gözetim Şirketi çalışanı  İrfanOdabaş’ın ruhuna Mevlid-i Şerif okutuldu.

Çin bandıralı geminin kontrollerini yaparken derinlik mesafesi henüz netlik kazanmayan ambara düşerek can veren İrfan Odabaş için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Mevlid-i Şerif’e aile yakınları, dostları ve Artımet Uluslararası Gemi Gözetim şirketinden çok sayıda mesai arkadaşı katıldı.

Hukuki Süreç Başlayacak !!!

Mevlid-i Şerif sonrası 8. Gün Haber’e açıklama yapan Merhum İrfan Odabaş’ın oğlu Hakan Odabaş, “Öncelikle kaza sonrası haberi yaparak duyarlılık gösterdiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz. Babamın geçirdiği kaza sonrası vefatı hepimizi derin üzüntüye boğdu. Hala şoku atlatamadık. Hukuki süreç başlatacağız. Kaza ile ilgili tüm ayrıntıları araştırıp yargı sürecinde gereğini yapmaya hazırlanıyoruz” dedi.

Artımet Yetkilisinden Tepki !!!

İsminin Akın Yücel olduğu öğrenilen Artımet Uluslararası Gemi Gözetim Şirketi yetkilisi ise cenaze evinde 8. Gün Haber Sahibi Gökhan Gökpınar7a tepki göstererek, haberde bir çok yanlış bilgi olduğunu iddia etti ve ambar derinliğinin 20 metre olarak geçtiği habere tepki gösterdi. Artımet yetkilisi cenaze evinde merhum İrfan Odabaş’ın oğlu Hakan Odabaş’ın da olduğu bir anda tepkisinde şöyle dedi: “ haberde bir çok yanlış var. Araştırmamışsınız, atmasyon haber yapmışsınız. Merhum İrfan Odabaş gümrük denetçisi değil. Şirket çalışanı. Geminin ambar derinliği 20 metre diye uydurmuşsunuz ve şirketimin adını da Artımet yerine Artımed diye yazmışsınız. Ben de sizi telefonla arayıp saçma sapan bilgi versem onu da mı yayınlayacaksınız ? “ dedi.

Bligi Eksiği Yanlışlık Olabilir Sonuca Bakın !!!

8. Gün Haber Sahibi Gökhan Gökpınar da Artımet Yetkilisi Akın Yücel’e, “Merhum İrfan Odabaş, Gümrük Denetçisi olmayabilir. Şirketteki konumu hakkında tarafımıza verilen bilgi yanlış olabilir. Ambar derinliği ile ilgili bilgi de yanlış olabilir. Derinlik 20 metre olmaz 8 metre olur, ne farkederki ? Sonuç da İrfan Odabaş kazada feci şekilde can verdi. Şirketinizin adının sonunda “T” yerine “D” Artımed olarak yazılmış olmasına niye takılıp kalıyorsunuz? Niye haberin yayınlanmış olmasından rahatsızlık duyuyorsunuz? Hem de cenaze evinde ve merhumun yakınlarının önünde bir acının yaşandığı bir ortamda böyle çıkışlar yapıyorsunuz” dedi. 

İrfan Odabaş Dualarla Anıldı  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet